Lite inspiration om hur mitt rum KANSKE kommer se ut. På ett ungefär !

STORT OJ !!! + tvn såklart :D Men den vet jag inte vart den ska stå riktigt hehe

I miss this part of my life !

Nämen hej ! Åh vad jag saknar den här tiden !! Då jag var med Felicia varje dag under sommaren 2009. Små fjortisar skulle jag säga om jag är ärlig. Som tur är har jag inte fågelskit i ögonen på den här bilden. Tycker att jag hade ganska mörkt hår på den här bilden. Tonade håret mörktbrunt förut, men inte nu längre. Nu har jag min narturliga färg. Denna tid spelade jag även Innebandy som jag saknar då och då faktiskt.. Alla sköna tränare och alla schyssta brudar.  SKÄLBY kommer alltid vara en del av mitt hjärta.

My hair day

Bilden är tagen från i morse. Plattade håret, som jag inte gör nu för tiden. Gjorde mittbena och på ena sidan blev det en inbakad fläta som svänger bak och satt fast med hårspännen. Tänkte ha flätan i en tunn och liten toffs, men såklart har jag slarvart bort dom. Jaja hårspännen funkar lika bra. :D
ps. flätan blev inte ens bra, höh och så borstar jag tänderna på bilden , tummen UPP !

Aj hit och Aj dit

Nyss varit på träning, och såklart lyckas man få 3 hårda stämplingar och en sträckning i ljumsken. Jag känner min puls i ljumsken, illa. Just nu sitter jag i köket och äter varma mackor. Måste lägga mer tidigt idag för att jag kommer verkligen inte upp på morgonen. Det kan ta upp till 10 minuter. Det är för mycket, då hinner jag inte saker som jag vill hinna. Så ska sova tidigt !


Pannkakor med fullkornsmjöl, äkta vara!

När jag var hemma hos Ida så gjorde vi pannkakor. Eller rättare sagt JAG gjorde pannkakor. Med fullkornsmjöl, den ni ! :D Gjorde 4 flätor i hennes hår, på ena sidan, hot hot. När far min slutat åkte han och jag till Ikea och köpte lampor till hallen.

At idahows place

Yes, äntligen en normal skoldag. I lugn och ro jobbade jag med allt som behövdes. Just nu sitter jag här hemma hos Idaho, hon har precis fått ett nytt filter till sin systemkamera så vi tar lite kort nu. Ser om det fungerar bra , och det gör de, vilken tur. 
Bild på Idaho själv :)

smälter..

Amen fyfan vilka fina ögon ! Jag smälter nu..

remember me

Är inte låten vacker Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag
De här två bilderna är tagna från i somras på skolavslutningsdagen. Minns dagen så väl. Titta vad brun jag var, längtar till den fina färgen. Solnedgången var så vacker!

FIRE IN THE HOOOOW

Bilden är tagen precis nu
Ligger här i sängen och bara längtar tills Greys Anatomy  börjar. Älskar den serier verkligen. Just nu känner jag att det luktar bränt. Jag öppnade ytterdörren och känner doften lite mera. Så hör jag någon hosta.. Tänk så brinner det, scary, rädda mig :'( !!

Fuck off

Tänkte förklara min dag i skolan.
Så alla vet HATAR jag när folk slår mig i ansiktet. Det räcker med att man nuddar och jag får ryck och börjar slåss. Alltså såklart kommer Ellen, den lilla skitungen, & ger mig värsta bitchkläpen på kinden. Mitt humör sänks så lågt att jag börjar skrika och hoppar på ellen och börjar slå på henne. När jag lugnat ner mig tar jag min data, Hannes den jäveln slår datorn så den smäller upp på min haka. PANG och han fick hårda slaget. Så ser jag en kamera mitt i allt, så hade Kevin!! Tagit ett kort på mig och springer sedan iväg. Så ser jag Lukas den ungen har tagit min dator och facerepat mig på facebook ! När jag ska ta bort inläggen ser jag att Kevin lagt in bilden på mig !!!
Asså fyfan alltså, vilka djävlar :D ! Ja så var min dag. Bilden passar perfekt till skoldagen. DAGENS HÖJD punkt var att Amelia sprang ute och halkar och gör en kullebytta och ramlar i en lerhög. Så heeela hennes framkropp var helt brun av lera ! :D

Hemliss

Haha snyggt ! Emma en alldeles egen gjort på paint. Den är ju snyggast av alla, den borde vi ha :D För er som inte vet blir det en hemlis hihi (a)

The new place in yours now, nu kan vi börja flytta grejer ;)

JAAAAAA !!!!! Gud är verkligen hur glad som helst ! Pappa jag och öppnade försiktigt lägenheten och jag stiger in och ser att tapeterna är i den rätta färgen !!!! Jag var orolig för att det skulle vara orange. Hela lägenheten är perfekt tycker jag. Alltså det är klart, den kan bli snyggare, men den duger fullkomligen. Diskmaskin får vi nu också. Första gången jag har diskamaskin ( är så o van) Det kommer bli toppen. Jag vill bar flytta in  NU ! Men det är så mycket som måste fixas innan. Är så taggad ! 
Här har ni mitt blivande rum. Älskar golvet och just blommorna är en fondvägg. Det blir toppen !
Den här soffan kollade vi på när vi var inne på MIO. Inte så olik från den vi har. Men endå är den det. Mycket fräschare och större och skönare och snyggare och mörkare . Allt alltså heh !

The criibb

Hej, min skoldag har varit helt störd ! Aja :D Nu är jag hos philip och ska spela Cod, när pappa slutar så ska vi kolla lägenheten för att  vi har fått nyckeln . :D Efter det ska vi kolla på soffa.

Philip jaow

Sitter här i skolan och har precis bakat Morotskaka. Det blev riktigt gott, men man får ont i magen efter, suck ! Sitter och blogar på Philips data så den här bilden är hans. Najs. Ja det var allt för idag :D Amelia är snygg

Smarits tjej

"hur länge ska man behöva straffas för sitt förflutna"
Den texten satt fint, mitt i prick ,  :D ! Alltså det här blir bara bättre och bättre. Så snart är jag som ny! Klara, färdiga, gå.. nu lever jag livet precis som jag vill ha det. Utan ledsna miner !

Check !

Fick ny boll på träningnen eftersom jag slarvat bort min egna! Här kommer det en bild från idag. Hur kommer det sig att alltid när jag ska ta kort i skolan är kommer hansipansi in i bilden. Kan man inte få vara lite ego? "blink"

Dancing at school

Shena mors. Gud har varit på aas konstigt humör idag. I alla fall i skolan. Inte på mitt bästa helt enkelt. Jag som sa " blabla ska vara glad o glad.." Det lyckades jag ju bra än så länge, not ! I alla fall hade vi dans på gympan idag och det var verkligen dagens höjdpunkt! Hahah det var så jävla roligt. Ville inte sluta dansa :D Man fick dansa med alla killar och det var skit kul. Tomastommy , riktig lirare :D ! HAHA Efter skolan cyklade jag fridfullt ner till stan, hem till claudia där även fanny var. Tog oss lite rester utav kebaben och popa popcorn när Dickiib00i kom. Nu  är jag hemma och ska snart äta !

Gossipgirl bok

Hehe en teckning jag ritade till mamma för länge sen. Hela bilden ser ju helt konstig ut.
Tack vare stämplingen på min fot kunde jag inte ta i fullt på träningen. Jaja ! Jag har börjat läst en bok på engelskan. Gossipgirl. Jag har inte kommit nå långt men jag vet att boken kommer bli bra ! Serierna är ju i alla fall toppen och därför ska jag kolla på ett avsnitt nu. Boken är alltså på engelska så det blir en utmaning, också grymt bra för att lära sig nya ord och möblera meningarna. GREAT !

piture


Ny start

Det ska bli som en ny start när jag flyttar tänkte jag. Försöka glömma allt ont och hemska och jobbiga tankar jag haft den här tiden , och lämna kvar dom i den gamla lägenheten. Så nu blir det en ny fräsch start  med bara bra och roliga tankar som man faktiskt mår bättre av !! Är det inte en bra idé? :D

Bilden är tagen ifrån i somras hos min faster ute på landet.

Super trött verkligen

Home sweet home. Har på mig min The Beatles tröja idag. Gud jag är grymt trött, sista lektionen snackade afrikanska. Haha, ska ta en kopp varm choklad och bädda ner mig  sängen. Jag är alldeles för trött för att göra något annat. Mina ögon håller på att slockna. Kanske blir det en mysig tupplur. Fast nu ska jag dra en lite truddilutt med min älskade gitarr. Nu när jag har chansen, eftersom ingen är hemma. Hihi

Super duper bra kvalité på tröjan, tummen upp !

OMG !

OMG JAG MINNS DEN HÄR FILMEN SÅ JÄVLA HÅÅÅÅRT !! DEN ÄR SÅ SJUKT BRA :D :D :D DEN SKA JAG KOLLA PÅ NU NU NU NU !!!!!!


Kamera

Asså suck ! Jag hade med mig min gamla digitalkamera för den är mycket smidigare än min systemkamera. Så märker jag nu i efter hand att det inte går att lägga över bilderna på datorn. Jag som hade tagit så många fina bilder. Jag funderar på att sälja min digitalkamera & min systemkamera och köpa en bättre kamera :D Är inte det en smart idé ? Vill kunna ha en smidig digital kamera som har lika bra kvalité som en systemkamera. Så ska man kunna filma :D  ! Det är min drömkamera just nu.

Moa kommer nu


Taxi taxiiii

Var nyss hemma hos mamma hämtade lite kläder och så. Jag längtar tills den här veckan är slut. Kanske veckan som kommer efter åker man taxi till skolan. Tufft att rulla ut röda mattan haha ! :D Närå inte mattan , det är överskattat. Inte för att det är så långt till skolan, men varför inte liksom.
Fyfan vad mysigt ! Där ska man vara, ta sig en "cocaCola" och mööspöösaaaa , "bliiink"

Vinna eller försvinna

Alltid skönt med en vinst. Fick en tjockis på mig, hon stämpla mig stenhårt på foten, så nu gör det ont, ajaj. Haha Vad ska man göra senare idag då. Dagen har ju faktiskt inte ens börjat än. Ska duscha äta lunch och sedan se vad man hittar på. Det är liiiiite för kallt tycker jag. Med några flera plusgrader kan man göra saker utomhus utan att frysa ballen av sig :)



Match nu

Dåligt kvalié sorry :D Bilden är tagen när vi var på en cup i Finspång.
Klockan är 8.28 och jag ska snart på match i Enköping. Det blir min första matchen 2011. Fast jag spelar inte med mitt riktiga lag, det var 97;orna behövde förstärkning.

Dagen i bilder

I väntan på alla 1800 ungdommar skulle komma till kyrkan.
Mathilda i fokus och massa folk i bakrunden.
Efter vi varit i domkyrkan gick vi till AroskongressCenter och kollade på teater " Ung utan pung" SÅ KÄVLA KLOCKREN !! Mathilda skulle på dnastävling så jag satt med Conne, Madde, Saga och Gurra.
Här skulle alla killar ställa sig upp. Video kommer sen på Gustav Öman när han dansar ! HAHAH
Alla 1800 ungdommar gick ner och åt tacobufé. MUMS och släckte lamporna. Eart Hour.
Sist men inte minst var det disco. Jag och Mathilda dansade loss, gick även en tryckardans av Felix. Kononkul !

ny header

Fixat en ny header men det är lite sne som ni ser, men det hinner jag inte fixa nu. Jag fixar det så snart som jag kan. PUSS

godafton, eller nått

Jag har alrig förstått mig på godafton, vad tusan är det förnågot ? Som sagt ska jag snart möta Mathilda och vi ska färdas till stan. Vet dock inte vad jag ska ha på mig, men det löser sig. Gud ni ska höra min mage nu, den kurrar så hela huset hör ! Betyder att hon vill ha lite käk. CAIO


Morgondagen

Texten på bilden är tillägnad till mig själv, så tro ingenting annat. Jaja, imorgon ska jag till stan tidigt för jag och mathilda ska käka där, sedan till kyskgrejen. Vara där typ hela dagen, sedan på kvällen är det disco. Alla kyrkor från hela västerås kommer dit :D så att det ska bli kul. Få tankarna på annat ett tag tack !

2 modell bilder från idag

Idag efter skolan drog jag hem med Fanny,Rikard och Emma hem  till emma hos tog det lungt ett tag :D Efter "skulle " vi till Donken stenby men det var alldeles för kallt så vi stannade hos mig. Fanny drog hem så emma och jag tog kameran och tog 1000 bilder, här är några av dem !

nu har jag sagt mitt

Varför börjar jag inbilla mig om att det kanske kommer bli du och jag? Lika bra att släppa det. Vet att det inte händer.. Tar du inte chansen sumpar du den , för här e din sista.

istället för frukost på sängen, middag på sängen !


I whip my hair back and from

Innan jag åkte på träningen så hade jag en speciell stund för mig själv. Satte på allra högsta volymen i högtalaren och börjar dansa och sjunga, HÖGT ! Haha kul om någon hade kommit hem så står jag där ba " YEAH YEAH YEAAAAAH !!!!!!" typ..


BILDEN KAN PRATA !

Asså fan ! Fick tillbaka mitt matteprov idag och det sket sig ! Blir omprov på torsdag då.. Men nu ska vi inte vara deppiga för jag fick VG på Soprovet :D Matte är ett ämne som suger balle  !!

Mer skula

Fick nyss VG på min uppsats. Som jag skulle skriva som en dagbok. :D hihi Blev nöjd.  Om ja tänker efter nu kunde jag presterat mer ändå och kanske fått ÄNNU bättre.  Men så tänker jag om allt jag gör. Precis allt. Märker att jag kunde gjort saker bättre, men märker det för sent. Det är synd, för att jag vet att jag kan !

I klassrummet hihi

Sitter här i klassrummet och skickar kärleksbrev hihi (a) In på toan nu ! tssss
Närå men jag ska skriva om rymden och jag tycker det går ganska bra faktiskt. Sedan hör jag någon säga någonting. Jag tar av mig hörlurarna.
- SÄNK volymen jag hör musiken genom hela klassrummet.  Hehe oj. Men om musiken inte är hög är det inte bra. Måste liksom kännas i ögonen och in i hjärtat :D

Hål i strumpbyxan

Attans. Jag ser en liten tråd i strumpbyxan.. såklart ska jag dra  i den så den blir värsta hålet!! Så är jag en sån idiot och river så att hålet blir ännu större. Ajah bara att kasta dom ! Farväl :D

faxå idag

Vaknade ganska tidigt idag. Skönt ! Duchade och så och gav mig iväg till lukas. Varit där hela dan, mös pös . Så nu är jag hemma och ska snart äta middag. Hade på mig min mjukis micki mouse tröja på mig. Ännu mer mös. 

Denna bild är tagen någon annan gång jag hade på mig den, men idag såg det i stort sätt ut sådär :D

Put på mun

Målade mina naglar igår. På bilden ser det ut som att de glänser jätte mycket.. fast det kanske det gör i verkligheten också. hhuh ;S AJA !! Färgen är ljusrosa och jag känner mig så tjejig med nagelnack och de är väll bra, eller ?;)
Haha gud vad rolig jag är.

Om vädret tillåter

På träningen kände jag mig lite illamående, men ja jobba så bra det gick. Imorn som sagt är det studiedag. Funderar på att dra ut och springa en runda. Om vädret tillåter och sådana saker :D Har duschat nyss och använt hårinpackning. Alltid nice !

.


Ojojoj liten flicka

Jag tittade bland mina gamla saker så kollade jag i min gamla " Vänner boken" så hade jag skrivit om mig själv.
Min favoritplats : Sängen :p. Hahaha  var 8 år när jag skrev i boken. Redan lite små busig redan då. !! HAHAHAH närå..

Har rast

Sitter här i skolan, ganska hungrig. Fick nyss VG på so, stoltiish. Em ska checka lite Oc medans jag väntar på nästa lektion. CIAO !

söööööt ;)

HAHHAAHA Jag dör :( !!!!

Svar på talish

Studiedag dagen efter imorgon ! Skönt :D Har kastat min klädhängare, sorligt.. Haha så nu är jag TVUNGEN att antingen stoppa tillbaka kläderna i garderoben eller i tvättkorgen. Haha. En tjej frågade nyss vart jag hade köpt mitt halsband några inlägg tidigare och tyvärr vet jag inte det. Mycket gammalt hjärthalsband så har eget bra svar på det. :(

Linnet blev mitt idag !

Fick MVG på spanskan idag, Yes va nöjd ! Drog till Bodéns efter skolan där även fanny var. Spelade en fifa match mot henke men förlorade. Men han fick några hårda slag efter vaje mål han gjorde :( ! Jag och Fanny gick ner och mötte Claudia på stan och vi kollade kläder. Fick med mig mitt linne som egentligen var blå på isabelles, minns ni ? Så nu e jag glad ! :D :D :D

sötakläder som ska bli mina :)


Nöööjj

Snygg bild.
Alltså nej, det är redan skola imorn.. Ser inte fram emot det :D

Mig idag


Tralli trall

Dagen började med en boxningsträning efter det en runda förbi sopptippen. Trallade mig ner till the Bodéns och hade de skönt :D Rikard skulle ha match så åkte lite tidigare. Jag, Fanny, Henke och Albin tog oss en Kebab på Aros och rullade ner till Abbarena och spenderade hela kvällen där. Vi kollade på rikards final och dom vann såklart. Jag och Albin gjorde sällskap och nu är jag hemma. Tyvärr  missade jag hela  Solsidan :(

Pitures

Nu hade jag tänkt att sova för att jag  e grymt med trött. Natti Natti

Mina färger

Den här tröjan som jag tog från Isabelle´s blogg e ur snygg. Själv skulle jag vela ha den fast i en annan färg som ljusgrå eller något sånt. Jag är inte så mycket för blått ( säger jag nu) Fast om man kollar i min garderob har jag en hel del blått. Jag gillar bäst  typ beige, brunt, vitt eller svart typ. Självklart andra färger med men de är favoriterna :D

Oh africa

Hejsan, nu är jag hemma igen. Lukas kom som sagt och när klockan närmde sig 19.00 åkte vi ner till kulturen. Vi betalade 60 kronor och kollade på bra teater :D De var flera man kände igen som jag inte hade en aning om var med, så det var roligt :) När teatern var slut vid 22.00 ungefär så åkte vi hem till Lukas och kollade på alla han Afrika bilder. Asså FAN vad sugen jag blir på av att ba ta första bästa flyg till afrika ! :o
En bild som han skickade till mig för länge sen som han tagit när han var där. På en skola..

så ser kvällen ut :)

Så här ser man ut idag då :D Nu väntar jag på lukas och vi ska till kulturen och kolla på viktor :D

Memoryyyyyys

Samma dag som denna bild togs är en kväll att minnas !

Älskar bilden och låten !


mum.

Åh min älskade mamma ! Älskar di över allt annat och kommer verkligen alltid att göra. Puss på dig mammaaa

åh nej

Rip parfym. Tusan också, jag var på ABB-arena och så gick jag lalala sedan skulle jag ta upp min halsduk typ, och parfymen faller ur väsken och går sönder :'( Så det var lika bra att slänga den. Stort suck !

the day

Ellen och jag.
Söta ellen ! :)
Först drog jag och Ellen hem till henne och åt lite, sedan åkte vi till Big Mac cup. Träffade Emma och Fanny. Hände massor men här e lite biler från vad som hände under dagen :)
Jamaal i emmas skinjacka ;)
Hahah söta och störda

Big mac cup

Nu är jag hemma hos Ellen och vi ska till Big Mac cup :D  Sedan ska hon till träning så då joynar jag emma och fanny. Så nu vet ni, Bilder kommer senare !

slut på det goda, start på det nyttiga

På vägen hem från träning..
- Pappa , jag funderar på att sluta äta godis och chips och sånt. I alla fall för ett tag. :D
- Ja, det låter som en bra idé rebecca. Men du kommer inte kunna motstå doften när du kommer hem.
Såklart har ju daniel popart popcorn, hur ska jag inte kunna äta det. Jaja jag kan stara imorgon, och idag kan vara ett undantag hihi(a)

drar på träning nu :)


uuyäää

Ifrån skolan idag. Kände för att göra en skiit kul video ;)

Du ska bli min

Denna ska jag köpa någon dag ! :D För er som inte vet är det som en pinsett som man plockar ögonbrynen med, fast som en kniv så tar den bort håret på det viset. Mycket smidigare och går även mycket fortare. Tex mellan ögonbrynen, istället för att plocka ett hårstrå i taget. Den kostar bara 75:- på Make Up Store  :D

nanana

Mig just precis nu. Nu var det roliga slut, för att min bror kom hem. Dags för plugg plugg plugg !

Rock this party, Dance everybody !

Ja shena mitt bena. Har hela lägenheten för mig själv hela kvällen, de är ju mys :D Sätta på hötalarna hög musik och dansa !!!!!!

FIGHT PÅ FIKET !

Haha det var roligt när vi fikade. HHA :D :D :D :D
1. Jag köpte först en bulle, och de andra tjejerna köpte också något.
2. Jag ville köpa en till för att jag var så jävla hungrig.
3. Emma frågar snällt " Kan jag få smaka en liten tugga "?  Jag svarade " Lova att ta en liten" Och hon nickade.
4. Jag närmare mig med bullen, och hon tar STÖRSTA tuggan !!!
5. Jag fick damp och slänger mig över bordet och tar hennes chokladboll och pressar in den i munnen !!
5. Hon blir arg och kastar strösockret på mig. Hon försöker ta min bulle igen. Men jag var snabb ;) !!
6. HELT KAAAOOOS
6. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Alla omkring ba, " Whata fuck ? " :O

Lite för tidig information, hiih

Ja :D Jag hade två lektioner idag, värt ! Haha så jag väntade på Brudarna i skolan. Alltså Emma,Claudia och Fanny för er om inte vet :D Vi gick ner på stan och kollade på grejer bara. Tog oss ett fik på vårat ställe och så. Riktigt mys ! Vi har bestämt att vi ska till Stockholm, vi 4 ;) i maj ! Hare skitskönt liksom, och shoppa sönder, ta maaasssor med bilder och träffa goda vänner :D  Men men som sagt det blir i maj.
+ ( måste höra med farsan också, heh )  Yes nu vet ni lite i förväg

Söta bilder från skolan :)


Söta bilder från skolan :)


dagens´s

Detta har jag på mig idag.

Tvkvällen

Snart börjar  desperate housewives det ska jag kolla på. Det är säsongs premiär. Hoppas det är bra , för ni har jag stora förhoppningar på det. Det börjar klockan 21.00 . Förut var det ju Ugly Betty precis innan. Det är tyvärr slut nu, synd för att det var ett av mina favvoprogram :D


Nytt vitt lakan och kuddgrej

Tänkte ta för och efter bild på lakanen jag precis bytt. Brukar glömma att ta före bild på andra saker sen är det försent liksom. Men nu blev det Från rosa till Vitt. SKÖNT att jag snart ska flytta, för jag verkligen HATAR den här tapeten :( haha  . Naw mina gulliga söta gullisar på bilden ! Är total kär i dom alla :D  !

heyy

Så ni vet har jag ont på mitt knä :( Heh Nu när jag är ensam hemma har jag chansen att lira lite gitarr, hejsvejs :D !

Cartoon

Haha här en bild dom hände idag under gympan. Klättra upp i ett rep ända upp till toppen. Har aldrig kunnat de förut. MÄKTIGT :D

HAHAHAH livsglädje, eller något ! :D

HAHA jag tror jag aldrig garvat så mycket i hela mitt liv. Vi var i VGF hallen idag med klassen för att ha gymnastik. Så börjar Vimmne,alfred och dom typ att mosa mig med Capman, eller va fan de sa ! Haha pula mig med jävla kuddar, var helt förbannad men föll på at kissa på mig för att det var så roligt :'o !! Haha " Tack för samlaget" HAHAHAHA !! Asså hade ingen luft kvar och typ jag låg på marken (eftersom jag inte fick smita) så kräla jag på allting så jag repa upp mitt knä. Helt gult omkring.. Hahaha det var roligt iaf ni skulle varit med :D !!

hårpray i ögat :(

Jag skulle spruta lite hårpray ( som jag inte gjort på åratal) å kollar jag in i hålet för att kolla så ett allt e ok ! Så trycker jag på knappen så det kommer en lång jävla stråle med hårspray i mina ögon...

god natt !


TUSAN :(

Meeh !! När jag skulle gå och ta mig en kopp med Oboy så finns det inge mjölk !! Alltså här hemma hos Larsson dricker vi mjölk för fullt. Så det tar slut på direkten. Jag själv dricker inte mjölk sååå mycket. Föredrar Äppel joucie !!

Ajaj

Två fina bilder :D Aj aj har ont i huvudet känner jag. Ska göra mig en kopp med varmchoklad och mumsa med den. Inlindad med en filt..

Drar till ringvallen, typ :D

Ska snart träffa Mathilda. Vi ska tydligen till ringvallen ? höh :D Jo de blir säkert roligt ! Måste ta något att äta innan bara !

John Lennon

Jag älskar bilden !
Det är även ett arbete jag och Hans ska börja med på svenskan om mod. John Lennon och hans fru.  Jag har precis kommit hem från skolan och de är så fint väder så jag vill bara vara utteee !! Jag har ingen häller träning så vill inte vara hemma hela dan, så vi ses :D

Fun fun !

Haha sitter man här och skypar med Mathilda och Vimmne. Haha de är väll för roliga :D Om ni inte har något att gö kan ni alltid ringa  på skype, där e jag alltid social :D Bättre och snabbare att kommunicera.

solsidan nu

Åkte precis en runda för att köpa Kinamat. MIN FAVORIT.. not. Aja de fick väll duga för stunden :D Har pluggat väldigt mycket idag så de känns skönt att ha det gjort. 
Mig just precis nu :)

Plugg plugg


Jag sitter här och pluggar med min kära far. De går toppen. Allt rullar på och fungerar great :D ! Vi åkte  också en runda till återbruket. Resten av dagen ska jag nog bara ta de lungt. Eller vi får se heh (a)

KOM OCH KÖP New body :D

Shena Shena ! Jag drog på träningen endå och ångrar inte att jag gjorde de. Vi var 3 stycken. Vi fick lära oss många roliga saker som att brotta ner varandra. I slutändan fick vi boxas mot varandra och de var kul jävla kul som helst ! Jag verkligen köttade !! Så jag ångrar inte att jag drog dit :D

Vi har fått NewBody tidning. Som alla kan få köpa ifrån. Allt mellan jätte sköna strumpor (som jag jämt använder, man får 8 par) eller smidiga mjuka sportBHar ( sånna har jag med, rekomendera sånna om man vill sporta eller annat) vanliga enkla baslinnen, trosor, kallsonger, och Trtöjer. Det var typ det. Billiga och bra priser  :) Om ni vill kolla i tidning och beställa är de bara att ni hör av er :D ! Tack

grattis älskling!

MIN ÄLSKLING FYLLER ÅR IDAG !! GRATTIS CLAUDIA 15 år :D ! I LOVE YOU'
Min pingla dedär !  :D

Boxning .. i dont know

Jag har boxningträning om 1 timme men funderar på om jag ska gå, haha jag orkar inte... de här e illa :(
Jag har så mycket annat jag vill göra idag. Så träningen kanske får skippas idag, jag vet inte. :D
Haha älskar bilden på The Beatles :D Jag älskar även själva bandet. Synd att bara 2 av de lever :(

harry fötter, min favorit

Här e man trötter :( Fast jag vill inte sova, inte än. Kanske ska man ta sej en skål med chips och cheka harry fötter. JA de ska jag göra. EN KLASSIKER som aldrig kommer försvinna hos mig. Hur gammal jag än är kommer harry fötter vara min favorit :)

borde ha vunnit

Den här låten var ju en av de bästa av alla 10 i finalen. Påminner mig jätte mycket om en Green Day låt, men vet inte vilken. Jaja. Vi ses byebye

De hemliga ni inte fick veta

Detta linne köpte jag idag. Grymt snyggt är de ju. Speciellt kedjan på baksidan :D !! sexy

The beautiful day !

min gulleplutt !
Någon bild jag tog under dagen.
JA ! Hejsan, idag åkte vi en runda till återbruket och fixade ganska mycket faktiskt. Sedan åkte jag till Fanny och vi tog oss en sväng inne i stan. Jag köpte faktiskt en sak.. hihi deni.. Vi satte oss också på VÅRAT ställe, de ingen annan kan ta oss ifrån. Alltså ett fik. Vi satt där tills de stängde .. Så vi satte oss på en bänk vid åhlens och pratade till de också stängde.. suck :D Aja sedan så drog vi hem till fanny och tooog de  lungt ;) Hehe CAOI !!!

korträknande

Just nu sitter jag och delar kort. Spelkort. Måste räkna alla så de är exakt 52 :)

Natti natti

När som helst ska jag stänga datorn och sova djupt och skönt hela natten :) Pappa skulle upp rätt så tidigt för att rensa. Jag lovade att hjälpa. Fast jag ska inte upp så tidigt. Hihi behöver faktiskt sova ! Det kanske inte tar hela dagen så efter det får vi se vad jag hittar på. Just nu vet jag att min säng saknar mig. Kyss

GOGOGOG

Kom igen nu VIK !! Ta och vinn lite nu. Ni spelade ju förtusan mot Mora idag.. & ni förlorade? Hur tänkte ni där.  Kämpa för laget. KOM IGEN NU !! Vill ha lite applåder och beröm här i Västerås. Jag tror på er :D !!

oh my god

Jag brukar inte vara så mycket för Melodifestivallåtar . Men den här svänger ju :D !

HELVETTE

NEEEJ !! I Japan i natt har det varit en jordbävning, och sedan en jävla sonami ! (stavning) Alltså jag hatar sånt här :'( Allvarligt jag mår så jälva dåligt över sånt här, men fatta dom som är i Japan NU !! Jag får så jävla dåligt samvete :000000 Tänker åka dit och hjälpa dem. ! Jag får panik. Varför måste världen vara så ond !
CHECKA ---->  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8695931.ab

Romme gick bra !

Först trodde jag att det skulle bli dåligt väder när jag såg de här vädret !  Men de blev skit fint väder :D Det gick även bra i backarna. Inga skador. Nu när jag kom hem känner jag hur jävla trött jag är ! Dör nu:0

Oj oj oj , fel sytt ?

Men gud !! Kan någon ge mig ett bra svar på vad som var snyggt med de här byxorna. Vilken fantasi människor kan haha :D Är den meningen att man ska ha linne istoppat och såkallade "string" grejer ska vara ovanför. Haha den som har på sig sådana här är modig för jag själv skulle inte vilja ha dem. :D Haha jag verkligen skrattade när jag såg dem. Hihih !

Fun anyway !

Jag var riktigt taggad inför träningen. När jag kom till fotbollsomklädningsrummet satt bara 1 tjej där. De kom 2 till sen. Vi väntade i 20 minuter, men tiden gick fort eftersom vi pratade och hade trevligt. Men efter 30 minuter kommer min tränare och säger att de inte blir någon träning för planerna var fullbokade-.- Suck aja. vi satt endå hela träningspasset och bara pratade. :D Kul endå
älskar leendet !

upp mitt i natten

Efter träningen måste jag typ gå och lägga mig. Måste upp mitt i natten för vi ska tidigt till Romme med skolan i morgon. Herrgud.. Aja adios ! :D

eller inte..

Så här skulle jag sett ut idag, men bytte sedan tröja till min mussepigg tröja :D

infoo´

Sitter här och lyssnar på Shakira  :D !! Haha min bror kom nyss in och började dansa ! Asså fan va ful han är :D !!!!
JÄVLIGT SNYGG BRUD ALLTSÅ

hihi

Svar: ja inte var de jag i alla fall (a) !! thih

Den lilla söta tanten

"Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl iaf snubbla lite?"
älskar den :D !
Haha det hände värsta roliga grejen på bussen när jag var på väg hem. Jag betalde och satte mig på en plats brevid en liten söt tant satt. Jag la väskan i min famn. Ser att tanten också gör så. Hon börjar stirra på mig, då menar jag verkligen STIRRAR ! Jag tar upp min mobil ur väskan för att svara på mitt sms. Hon lutar sig över för att se. MEN GUD tänkte jag !! Jag ger henne en snabb blick och då vänder hon sig om. Efter knappt 10 sekunder börjar hon gräva i sin väska. Tar upp sin mobil och säger. " Ja titta vilken gammal mobil jag har" Jag svarade trevligt " Nej de är den väll inte :)"  Då sa hon " Hehe jo men din mobil är ju mycket modernare och lutar sig över mig igen och sa "Var har du köpt den ? " Haha vafan skulle jag svara på det men jag sa" På en vanlig mobilaffär" Hon sa" Ahaa " och log. Sen vart det tyst ett tag. Hon stirrade fortfarande på mig. Uppifrån och ner. " Ska du av här?" frågade hon. " Nej jag ska av senare" svarade jag.  De sista hon sa " Hejdå på dig" och klev av bussen. Hahah så söt :D !

Fika på stan

Sötis Fannys mums dricka och chokladboll :)
MIN goda Daimtårta !!
& Gullis Claudias chokladboll :)
Vi tre åkte ner till stan och fikade i skrapan. Vi satt där nästan 2 timmar och bara pratade. Det var verkligen aldrig tyst. Haha ! Aja sedan kollade vi i affärer och jag köpte 2 par strumpbyxor. Thats nice. Kom nyss hem och måste nu plugga. Seja

ops

"Ska vi leka kurragömma? Om du hittar mig, har vi sex. Om du inte hittar mig, står jag bakom köksdörren."
hihihih :D (a)

Fika idag med brudsen

JAG SKA FIKA MED BRUDSEN IDAG!!!!! I skrapan faktiskt. :) Gud vad kul det ska bli hihi

Annorlunda vana. Eller brukar man säga så ? hah

Gjorde en annorlunda sak idag. Direkt när jag vaknade gick jag åt frukost :s Annars brukar jag hoppa in i duschen det första jag gör. & äter frukost det sista jag gör. heh :D Aja snart drar jag till skolan. Adios !

små små små flickor !


Men gud vad säger deras föräldrar om detta :o

sur tjej

Gud vad jag inte är på humör just nu :( Har ingen direkt anledning. Bara riktigt sur :( Surpuppa ..

Min förra Romme resa

Ah juste ! Ska till Romme på fredag :( Är jätte rädd för att sätta på mig skidor! Sist jag åkte till romme ramlade jag och bröt nyckelbenet ( hur man nu lyckas med det)  Kunde inte röra armen på 2 månader och den var helt gul. Det jag minns var att jag fall framåt och slog i. Själva smällen gjorde inte ont, men när jag skulle resa mig upp :o ! Det gick verkligen inte så då fick jag panik och ropade på pappa. Tårarna började fälla och jag kunde verkligen inte röra mig. Det kom sedan en snöskoter och hämtade upp mig och åkte till deras "sjukställe"  Skotern åkte bland all folk, och de bara kollade på mig om jag vore en idiot. Haha minns att jag hade snor som verkligen rann ner för näsan och ner i munnen. Hahah kunde inte häller ta bort de för jag höll i den brytna armen. ( I fall ni ville veta )  Sedan var jag tvungen att ta av mig kläderna. Alltså jackan och de som var tungt. & det gjorde skit ont kan jag säga. Det allra läskigaste var att precis innan jag åkte till Romme sa  jag till min kompis Mathilda
- Alltså gud vad länge sen jag gjorde illa mig. Saknar att ha ont !
Och JA !! Jag ångrar att jag sa så :o

jag är ett guds barn

Efter skolan idag gick jag hem till Amelia och med Felicia. Vi chillade lite och fjantade oss med fula mössor och dansade till "LIVIN A LIVA LOCA" haha :D Alla utanför på gatan ba " ööh :S ?" Min träning började ganska sent kom hem åt lite mat och åkte till träningen. :) och nu är jag hemma !

Dagens' + plattat hår

Såhär får man se ut idag :) Andra gången och plattar mitt hår 2011. Stoltiish :D Snart ska jag till skolan. Skönt jag börjar klockan 12.00.

hehe sött

Whi älskar bilden på min kusin och apan !

Animalllssss fän

En till sak jag kom på som är om mig är att jag verkligen älskar djur !! Skulle aldrig vilja skada ett djur. Ända sen jag var liten har jag älskat djur. Ville liksom ha alla djur som gick att ha. Men det funkade ju såklart inte. Därför köpte jag "nästan riktiga" alltså gosedjur. Om man kollar i min " Vänner bok" Där man ska skriva om sina vänner, skrev jag alltid en om mig själv där det stod
- Vad vill du bli när du blir stor ?
svar: Vetrinär ( typ så stavade jag också) Hehehe ! Älskade att kolla på djursjukhuset på tv, eller åka till parken zoo. Till och med till skansen där det finns typ ööh, en älg :D ! Hahaha sött. Jag skulle ärligt kunna jobba på typ " RÄDDA DJUREN" Isället för "Rädda barnen" Även fast de är lika viktigt. I just love animals !
Lejon har alltid varit en favorit bland mina djur !

stör mig på ..

asså ååh,  AJT är BAJS !!!!!!!

till dig vännen


När jag lägger in bilder och ni ser den här textstilen är det jag som har suttit texten på en annan bild. Se bilderna och njut.

Om mig

Tänkte berätta lite om mig själv. Jag heter Rebecca och är 15 år. Ända sedan jag var liten har jag älskat att sporta. Vet inte hur många sporter. Fotboll, innebandy, ridning, fridrott, tennis, 3 olika danser. Ja det var nog dom. Jag är en tjej som har svårt med att sitta still. Blir ganska lätt rastlös och vill gärna busa om det går. Hihi. Jag tycker väldigt mycket om att träffa nytt folk hela tiden. Prata liksom. Men jag kan även vara väldigt blyg i vissa sammanhang. Men det är sällan :D Jag är väll inte så modefixerad utan köper det jag tycker är fint som jag vill ha liksom. Brukar inte ba " Oh, sån där har alla, då måste jag också ha en sån" Jag gillar inte att ha likadana kläder som andra. Hehe sorry men det är sant. Men men de är ju svårt när det bara finns enstaka affärer i staden jag bor i. Suck. Annars är jag också en tjej om nästan alltid är glad skrattar jämt om de är inte är nån elaking som vill förstöra  min dag :D ! JAg har svårt att hata människor. Förstår inte hur det känns att hata någon. Ogilla kan man göra. Men inte så att man vill döda den liksom. Heh ! Skönt att ni vet det, så jag inte mördar er hih. :) Jag är nöjd över hur jag ser ut. Skulle liksom inte vilja ändra något. Förstår inte varför man inte kan vara nöjd över sig själv. Nu tänker ni säkert ( gud, hon tycker hon ser bra ut, skrytarn, lalal ) SO WHAT ? :D i dont care. Bryr mig inte om vad ni tycker. :D Mera saker om mig är att jag älskar kärlek, även fast det inte är om mig själv så älskar jag att prata om just kärlek. Tycker om att hjälpa folk som kan ha det svårt liksom. Ställer upp så ofta jag kan om de är något ! :) Jag älskar att vara ute i naturen. Alltså inte mitt i skogen med massa mygg. Bara vara ute i friska luften får mig att må så jävla bra.  Jag får höra att jag är lat, och det kan nog stämma i vissa sammanhang. Oftast är det för jag är väldigt trött bara. Tro inget annat !! ( alltså typ att jag inte vill vara med er bara för jag inte "orkar")
Jag verkligen står för vad jag säger. Om jag säger något har jag väldigt svårt att ändra mig. :) Rätt ska vara rätt. Även fast det kanske inte är det hih (a) Gud jag skulle kunna skriva hur mycket som helst märker jag . Ärsch det får vi ta någon annan dag :D Tack för att ni läste !

Serien nr 1 !!

SERIE TIME!!!!
1. Tar en kondom och häller mjöl i den. Skulle rita ögon och mun men gick inte :(
2. Joel fick syn på den. " OOOH"
3. Emma tar chansen att kräppa tag i Joels ena skinka ! BAM
4. Joel gör sedan de coola michel jacksson snopp tricket :D !
5. Slutligen börjar Emma dra i den.  Men tur.. att den inte gick sönder hihi :D !

Hahah förlåt men de var lite roligt :')


llallala

Kom nyss hem från skolan, Gud vad trött man kan vara ! JAJA senare , alltså snart ska Emma komma, whi :D

The all day in words

Bilden är på mina fötter som Ida tog imorse. :)
Nu ska jag berätta hur min dag har varit. Jag åkte och slängde grejer som jag sa att jag skulle göra. Åkte och träffade Victor. Vi gick in på Ica och köpte lite godis. Pratade lite om all möjligt. De var nästan ett halvår sedan jag var med honom så man fick många nya uppdateringar som man inte vetat. Så det var roligt ! :D Sedan kom också Moa. Vi satte oss på en bomm och pratade mer heh :D Sedan var det dags för mig att äta så vi alla 3 drog hem till mig. Så spenderade vi kvällen här hemma hos mig. Så imorgon är det skola. Ser framemot det faktiskt ! :D

bilden får ordet


Bilder från dagen


Victor senare

Hello igen, nu är jag hemma  :)  När Victor kommer hem ska jag vara med honom. När han kommit hem från sälen. Medans åker jag och slänger prylar. 
Naw min lilla nallebjörn :D

God morgon

Nu ska vi snart äta lite frukost. Efter det måste jag tyvärr hem, för det är sista dagen som jag hinner till återbruket. Efter det vet jag inte vad jag ska göra :) Vädret är ju så vackert så vill gärna ägna min tid ute idag  !

Igår kväll

Bilder från igår kväll. Ida lagade mat, och fyfan vad gott det  var :) ! Vi gick ut med hunden som Ida ibland tar hand om. Vi myste i soffan och kollade på film resten av kvällen. Lördasgmys

hos ida johansson :)

Jag är nu hemma hos Ida. Vi förhör varandra på Svenskan för  jag har ett STORT prov veckan som kommer. Hej svejs

flätor i håret

2 flätor. Haha lite slarvigt gjort :D men men

New sweet . tröja :D

Ny duschat och så :)  Har ätit lunch och så också. Gud vad fint väder det är. När som helst ska jag gå till Ida :)
Som ni ser har jag min nya tröja på mig. Den är riktigt mysig och kostade 199:- (om jag minns rätt :D )

Min saknade örhängen

Åh kollade lite på bilder nyss, så såg jag den här. Saknar mina örhängen :( Jag har ingen aning om vart de är någonstans. Slarv maja ..  AJA Jag får köpa nya helt enkelt :D
Senare idag ska jag hem till Ida Johansson, ska även sova där. HÖRES

Tälta i sommar

Åh i sommar ska jag tälta ! :D Fatta vad kul att vara några kompisar, sätta upp ett tält mitt ute i ingenstans på en stor äng och grilla marsmallows typ ! Vara uppe hela natten sedan lägga sig och sova i tältet. Det är något jag ska göra i sommar ! :)
Bilden är från förra sommaren när min bror skulle testa sätta upp det.

upp&ner trött


Nä gud vad jag är trött. Funderar på att slå mig ner i sängen släcka ögonen och somna i lugn och ro. JA, så gör jag. Puss hej vi hörs imorgon babys :love:

Fixat header till en liten söt tjej :)

En tjej som heter Teressa frågade mig om jag kunde göra en header till henne.  Hum.. tänke jag hur ska den se ut då, hah hade inte en aning :) Då sa hon att den kunde lika min lite. Okej då lättade de lite på tankarna :D Här Teressa, här har du två bilder att välja på. Två simpla :) Om du inte är nöjd med dem är det bara att säga till kan jag fixa ny :D MED RENT NÖJE

Programet är ju fan ass bra ju

HHAHAHAHA det finns ett program på tv3 som heter som bilden. HHAHA FYFAN va sköna barn :D !!

Lars Winnerbäck

Lars Winnerbäck – Elegi
Åh den här låten är så vacker. Jag tycker om Lars Winnerbäck. Han lever sig verkligen in i sina låtar och spelar dem med kärlek !

Saknar att rita

Åh vad länge sedan jag ritade. Måste börja med det igen, för det är något jag verkligen lever för ! :D Det jag mest älskar att rita är just sådana som ovanför. Kyss&kärleks biler. Det ser så lyckligt ut liksom. Nä nu ska jag rita mer ! Puss

happy thoughts when i think of you

Rubriken

Äntligen !

Märkte att jag redan hade ett smyckeskrin. :D Förut hade jag mina smycken i en liten korg, men nu har jag hittat den perfekta ! Det som är lite synd är att de är lite blått på den som jag säkert smetat på när jag var mindre, suck rebecca. Den är ju i alla fall super söt och smidig :) Happy now

Touch

Var på återbruket och slängde massa gamla lakan och handdukar, så nu är det mesta eller fula sakerna borta. I morgon ska vi fixa i källaren. :)

NAGELFAN

Fan jävla nagelfan. Det började med att ena nageln fick ett hack så jag började bita. Då blev de likadant på en annan nagel. Så nu är ALLA naglar sönder bitna för de så dryga !!:(

Sleeping over

Jag sover hos Claudia och med Emma ikväll. Det blir inge mer inlägg för idag så hejdå så länge :)


dagen


Jag klarar de här utan problem !


Nya saker på mig idag :)

Det nya linnet och nya halsbandet & armbandet. Gud vad sommrigt det ser ut :) Det låter hela tiden när jag går och det är ett mysigt ljud  ! :)

Bilder från i sommras jag aldrig sett

Haha dem här bilderna har jag aldrig sett förut. Bilen längst ner är på mig och min kusin som kom och hälsade på med sin fru från Venezuela där heela min mammas släkt bor. Min Mamma har 10 syskon.. hehe. & Alla dem har minst 3 barn var, så har dem också barn. Hahah generationen tar aldrig slut för Argteaga. Efternamnet alltså :D

Stunden

Shena mors. Emma kom tillslut, haha vi låg och garvade åt fula bloopers på youtube. Haha ! :D  Joel kom också efter ett tag. Vi käkade lite mackor med OST OCH PRICKIKORV. Nu kan jag även ett nytt polisgrepp , så passa er ! 
Bild från i sommras :)

Allt detta fick jag !

Tack till Cecilia, Sandra och Rut för alla fina presenter :) ! Puss på er.  Ja nu väntar jag på Emma som ska komma hem till mig snart. Whi !  Hahah höresssss

Nöjd som tusan !

Haha fråga inte :D !

Dagen har varit härlig.  Vi gick i alla affärer i Tuna Park, fick sammor med saker som jag inte behövde betala. Hehe Så snälla och söta ! Vi åt även där, köttbullar och potatis, hhih (a). När vi alla hade handlat klart åkte vi ner till stan i Västerås och handlade ännu mer saker till mig.   Tyvärr vart det inga saker till rummet som jag sa, Det blev kläder och smycken itsället :D Snart ska ni få se alla saker jag fick ! Hihi

r23r


Tuna park

Jag åker snart till Tuna Park. Yes yes . Vi ses efter det puss

Movie time'

Ska titta på den här filmen nu.

Smälter av låten ;o !

Taio Cruz – I'll Never Love Again
Det här är verkligen en låt man får orgasm av (ursäkta ordval) ! Men refrängen, sexig låt liksom !!!

infoo´

Slå mig 1 gång, jag bryr mig inte. Slå mig två gånger, jag bryr mig inte då heller. Slå mig tre gånger, nä då jävlar får du spö.

Polis Polis Potatisgris

Hej hopp Gummisnopp. Först ska jag säga att de kom och hämtade kläderna för inte så länge sedan så det var ingen ide. ( till er felicia och amelia). Förlåt.
Jag vet nu vad jag vill bli när jag blir stor. Jag vill bli POLIS. Fan vad coolt att springa runt och vara bossen och slå sönder offret. Alltså tjuven. Hehe gud vad hemsk jag är :(  mohoh :D

Måste vara hemma idag :(

 

Yes. Har inte så mycket att berätta. Senare idag ska Susann( mammas kompis) komma och hämta mina gamla kläder. Jag vet dock inte när hon kommer och de är synd. För då måste jag vara hemma tills hon säger till att hon ska komma. suck.  Men det ordnar dig :D


Snow white

Dags för Snövit. Det var grymt länge sedan jag såg den då det ska bli fun. Puss

RSS 2.0