skulle behöva lite massage här !

jag döör, har så jävla ont i ryggen. jag går typ som en gamling med puckelrygg haha. skulle sitta fint med lite massage:)

a new stickad mössa

stickat en ny mössa , blev en svart :)


ska på rihanna konsert !

whuii, min pappa har köpte 3 biljetter till rihanna ! grymt :D jag ska ta med en kompis också , den som e snäll får följa med höhö :D  tack pappa !

playing whit my gitarr

är med mathilda. vi tränar på våran låt som vi typ ska spela upp sen. hehe :) jag e typ helt hes för jag sjung som en galning ett tag med gitarren viftande  HAHA. yess det var allt.

2 bilder från igår

popcornkartongen på huvudet :)

min bror och barndomskompis på jensens :)

vissa minnen som varar förevigt [bilden]

bilden är från vinter 2009
jag typ dog efter träningen.  jag åkte iaf hem duscha fixa mig
platta håret första gången idag 2011 idag !!!
aja . haha åkte ner och kolla på rikard match med fanny  emma och joel. sen drog jag fanny och rikard hem till till honom är också henke va. vi chilla som vanligt :D hahah ! vi åt på aros också , fyfan vad got alltså heh [a]
vi stannade och kolla på solsidan , fafan va sköna . men nu är denna helg slut. niceeee .  vi hörs kyss

bag in tha BOX !

jag ska snart på kickboxning med fotbollslaget. en sak jag tänkte på var , shiet vad skönt det är att gå upp tidigt alltså vid 9. allt känns så bra liksom !
men hör av mig efter the fight "blink"

please stop the time!

lalala har inget att säga, hum. igår var jag med rikard henke och fanny. skönt. hade värsta långa konversationen med henke om vad som var snobb och inte. hah de var kul ! idag drog jag ner till stan med daniel tobbe hans tjej och hennes syster. vi åt mat och köpte lite presenter till gabbe som fyller 19 idag. så de skulle var typ fest hos dom. men jag pallade inte med dit så jag var med emma istället. hhaha poppa popcorn och så hade jag kartongen på huvudet fast med presentpapper :D HAHAH men vi höres puss

kul helg. ser fram emot :) :)

lala, hela min helg kommer bliiiii skiiiiit kul ;)

hahah orkar inte :D

'HEEEEEEJ
jag orkar inte blogga längre , fet jobbigt, jag har roligare saker att göra än att skriv om saker hela tiden.
snygg

"alla kollar på sitt hår !!"

idag efter skolan åkte jag hem  och tog en snabb dusch,för att jag hade haft gympa. sen så åkte jag hem till lukas :) när jag sen kom hem åt vi mat med min far bror och hans kompis max. vi snacka skräckfilmer, blev lite sugen på att kolla på en , muhehehe [a'
ps, rubriken, bara lukas som fattar

texten'

kan inte sluta le



amelia bror

chillar med amelia. precis lärt henne trolla med kort hehe "blink" senare ska jag kolla på oc som jag hittat som jag kan kolla på , på dagarna :D

bilder från dagen

först kom fanny hem till mig, vi kollade lite i  gamla skolkataloger hehe, sen åkte vi och kolla på rikard match på bäckby och sen åkte vi hem med hans föräldrar hem t boden, där också henrik emil och lukas var. chilli chill. kom hem nyss nicee :)

chokalate de la rebeccä'

ansiktsmask  ! mums med chokladsmak. senare ska jag träff bebis fanny :) vi sk väll chilla med livet som vanligt . vi sesss

lille wille

naaw titta tungan som hänger ut ! så sött
de var också 2 andra hundar där som kom lite efter, men dom fick jag inte kort på tyvärr. men söta var dom allihoppa !

började med stickningen på halsduken idag. och nu är den färdig :)

om man vill vara fin får man lida pin
kom ganska nyss hem från ida. bilder kommer later på gullehunden .

handel och grejer

dagen började med att vi kollade på en lägenhet vid philip jakobsson. (ifall ni vet vart han bor) sen åkte jag och pappa ner till stan och handlade lite prylar. bilderna ovan köpte jag. vi åt även på igor. det var gott. hehe. också åkte vi till farfar & farmors minneslund. så nu är jag hemma en snabbis för ska nu till ida. :)

sköön musik

mysig musik som man kan lyssna på när man chillar haha , om ni fattar :D nä..
"what did i do to deserve her love "

kvällshår

kvälls hår :)
idag var jag med lukas.  de va kul haha  ! :D
aja nu sitter jag och försöker hitta OC på kanal5.se ,men hittar de inte haha.
imorgon ska vi kolla lägenhet igen :D

ville bara säga det

amelia och felicia är bäst :) hihihihihihihihihi

video från idag

hahah härliga efekter och grejer :D

bilder från dagen

mina gulleungar fanny och claudia :love:


nytt linne o munkar :) mmumiiss

mjo, idag gick jag ner på stan med cissi, fanny och claudia. jag köpte 4 munkar som vi sedan åt. efter ett tag var cissi tvungen att gå :/ iaf vi andra åkte upp högst upp i igor. hehe ( vi gillar att sitta högst upp på allting, höh)
så vi pratade lite , jag köpte också ett linne på bikbok. sedan var jag tvungen att möta upp min bror på hans skola. lala. haha sen hade hadn föreställning på sin skola. de va niiice :D

muuhhääääj

jag i skolan just nu, buuu :D

djävulen från ballar av stål

djävulen från ballar av stål var på våran skola. han pratade om konst.
jag skakade hand med honom. respekt !

hård träning

bild från igår. söt claudia i bakrunden.
idag hann jag inte göra någonting. diska lite åt lite sen var det hård fotbollsträning. 100 armhävningar och 100 sitaups (stavning) sprang också typ 5 kilometer.

laaa'

jo,jag vet. men i min katolska grupp känner jag typ ingen. plus så har jag inte gått på en enda, heh. så jag pratade med mamma och hon sa att var okej :)

konfirmation i sommar. jag längtar !

de 3 första veckorna på sommarlovet ska jag gå på konfirmation. ni tycket säkert de verkar tråkigt, men där har ni fel ! det kommer säkert bli skiiiit kul ! lära känna nytt folk, åka på läger chilla med livet. fiestA' !
hahahah närå men jag längtar

chiiilllish

mooooooorsning korshning. jag ligger här med claudia och joel i min säng. medans rikard och fanny ligger på golvet. (:bakade nyss chokladbollar hehe.



i´m only gonna break break ya break break ya heart !

shhhhhhheenare, jag mår faktiskt ganska bra ärligt talat. med lite girlstalking blir allt bra "blink".
idag när jag slutade gick jag från skolan till (solstället på skallberget) hehe minns inte vad de heter. för där var fanny och claudia. yah, sen gick vi därifån till stan snacka heeela vägen hem, fick mig att få tanker på saker och ting. men iaf vi drog till saffetts och tjockade. heheh mums med lite kebabmedbröd. vi gick sedan till nån bänk uppe vid åhlsens. tills jag ville göra en film  !
hhehe ni kanske får se den senare. väldigt bara vad den hhihi !

when i say jump, so say how high

a piture
kollade typ på första avsnittet av säsong 2 på solsidan kanske nyss. imorn e de skola igen. längtar till skolan, men inte till själva jobbet eller den tidiga morgonen. men de får jag leva med , puss !

kläder för idag :)

har på mig detta !

2 söta presenter jag fick igår

jag fick presenter igår, av min mammas 2 tjej kompisar cecilla och sandra. jag gick den här  blomman ovan + så fick jag en resa till en annan stad på shopping. värde 500 kr. de betalar också lunch. :) de ska bli roligt !!

skype e ett bra sätt att snacka på ;)

sitter och skypar med mathilda ! heheh gott no life  :D

partyyy

lite bilder i från idag. det var kul och trevligt :D !

promenad till coop sen t lukas

helt plötsligt blev jag rastlös idag och gick ut. haha tänkte gå till coop för att hitta en present, tills halvväg jag märkte att jag glömde plånboken. haha jag pratade med claudia hela vägen dit. jag gick in på coop och så att en hocky hälm kostade 540:- billigt !!! not.. sen smsade lukas att jag kunde komma. de var bra för jag var redan på väg tillbaka. jag pratade med claudia hela vägen hem till lukas också. hehe jag och lukas gjorde inget speciellt. jag skulle precis dra när maria ( lukas mamma ) sa att vi skulle fika. men jag skulle inte hinna så jag fikade inte ):
nu e jag hemma och som sagt, blir snart upphämtat av lasse. :)
ps. lukas hade även en fin tröja på sig, hehe den jag köpte t honom i julklapp

godmorgon godmorgon

sitter och äter frukost med daniel och lovisa. ska snart duscha och fixa mig lite :) men vi ses senare.

lite information om vad som ska hända imorn

i morgon tänkte jag vara mer lukas. hoppas han kan bara för jag saknar honom ;( klockan 18 ska jag iväg till Barrientos. Famljevänner , vi blir upphämtade. de blir jag och min bror eftersom pappa e på skidresa och kommer hem på söndag. hehe

hahah vi e fula :(

joel och jag steker lite vid kameran. "emmas pojkvän" också :D
hehe gammal låt jag vet. men den tröttnar man aldrig på !

ostbågaaaaaaar

nu käkar jag ostbågar och ska checka film !! sååå vi ses later ! puss på mun !

all the people !

jaaaa. idag blev skoj. först gick jag med fanny rikard carro och mötte upp claudia. men sen skulle carro till stan. resten väntade på joel , emma och jocke vid igor. vi åkte hiss upp&och upp&ner. jag spottade frååån toppen av igor, höh bus. rikard skulle på träning vid 16. så han var tvungen att dra. men sen kom de andra. vi satt på centra och chilla ett tag till dick kom. så drog alla hem till emma. hehe lite fullt hus. nu e jag hemma och har ätit pasta med pesto med fläskkottletter som daniel och lovisa gjort ! de var mumma <3

detta var dagens outfite

har läxor att göra så nu blir de inte sitta vid datorn. så förmodligen skriver jag mer i morgon. vaaa ska ja göööra, imornniiiiiish ! ?

müsli med jordgubssylt

när skolan slutat gick jag hem. det var riktigt skönt ! nu ska jag käka müsli men jordgubdsylt och sen dra iväg !
vi höressss

lala

de här e det som syns av linserna. inte mycket.
nu har jag bild, ska rita antingen ett lanskap eller en stadsbild. vi får väll se vad det blir. hehe

dåligt, haha

mina blåa linser syns typ inte :(

lite om dagen. och vad jag glömde skriva igår !

idag efter skolan drog jag med fanny och rikard hem till emma och joel. vi gjorde inget speciellt. busade bara. ganska så snart var jag tvungen att dra för att hämta mina blåalinser. när jag sedan kom hem var de bara att byta om och sen dra till fotbollsträningen. skönt !
ahjuste !!!
igår har jag och lukas varit tillsammans i 10 månader, hehe . jag älskar dig lukas ska du veta !

mina blåa linser, ni får se dom imorn

sorry för dålig kvalite, men här e mina kära blåa linser ! :)

hämta min färglinser idag

jag e i skolan och har tråkigt. haha imorse hade vi 2 timmar hål -.-  läraren sa det liksom när vi redan var på skolan suck !! men jag slutar snart. ska ner till stan. ska hämta mina blålinser klockan 16.00. jag har också min första träning 2011 idag. ser framemot det.
bild från handbollen igår. hehe

när jag och mathilda tjockas oss på donken

hah de ska se ut som jag håller i pommes, och mathilda en glass  :D haha

lite shopping från idag , yuo

199:-
349:-
198:-

söt mathilda
oj, idag hade jag handboll på idrotten. första gången jag spelade det också typ. efter det drog jag snabbt hem och tog en snabb dusch, övertalade mathilda att gå ner till stan.  jag handlade lite kläder och vi käka också på fjortisdonken. höh. så nu är jag hemma. skönt. :)

i love you now, and always will !

" your the reason i come home"
vill du förlora det vi har.
vill du förlora mig..



text bara



as nice kläder

denna jacka e helt okej, ganska mysig till våren

den här skjortan e väldigt fin, ärligt :) ska kika om den finns i butiken . tror jag såg den först på claudias data, hehe

den vackra misteln

nu har allt folk dragit. hehe vi kollade på solsidan käka glass och åt chips. de var mys ! men nu ska jag äta mat. idag hittade jag en mistel på marken ! jag tog upp den och fick 2 pussar. av claudia och saga. hehe tyvärr ingen av pojkvännen hehe (blink)

fanny och rikard på stan :)

hej nu är jag här hemma med fanny, vi har nyss varit på stan med rikard. snart ska också joel och emma komma. men dom e så jälva söliga haha ! men jag tror vi ska ner till stan igen sen för jag har presentkort som jag vill köpa lite kläder för. men vi får se. ! kyss
så söta

det blev en vit mössa istället

jag har stickat en vit mössa :D haha oj så fort det går för mig att sticka grejer. jag började sticka i morse hah :D

faster och janne hos mig :)

whii, dom kom tillslut ! jag fick en parfym /som jag redan har| den ska lämnas tillbaka :( jag fick presentkort på gina tricot. jag fick en coolt kort. och en jätte söt blomma ! tack tiiti och janne. vi kollade på gamla kort och hade fikade. med mathildas tårta heheh ! :) jag skulle hälsa att den var god

twilight

det var nyss en ekorre vid fönsterkarmen. men jag hann inte ta kort :( haha men nu kollar jag på twilight.

ny kategori

jag har gjort en ny kategori som heter " teckningar" där jag har alla bilder jag har ritat. alltså till höger om detta inlägg. :) så ni har lite koll.

allt för att slippa datorn tack :)

shena mors. vakna as värsta verken i magen. vad kan nu detta betyda *blink*. hahah kanske ska börja sticka på en ny halsduk. men en vit . jag har ännu inte hört något från min faster men hon ringer väll lite senare. medans ska jag rita i mitt nya block
.
jag kan verkligen se mig själv när jag e 80 år sitta och sticka HAHAHA , farmor rebecca. det vore något!

GRATTIS EMMA HARJULA !


emma min lilla pärla fyller år idag.
hum imorn, eller idag men senare haha.  ska min faster komma med sin sambo. sen undrade joel om jag kunde hänge ner till stan och köpa en present t sin tjejjj  hihi alltså tjejen ovan, hehe   . emma hoppas du inte läser dehär).
men vi hörs , charå !

the sun side hahaha

just nu kollar jag på solsidan med min pappa och bror. det var faktiskt roligare än vad jag trodde. hahah :) samtidigt som jag kollade stickade jag youknow ! asså det är så jälva skönt att slippa datorn ett tag. för jag hatar verkligen facebook. de är så världelöst egentligen. ppftt haha onödigt tycker jag i alla fall :)

nu har jag stickat klart halsduken


höll på i 2 dagar. haha nytt rekord tror jag också. den vart inte så dum i alla fall. den funkar ju liksom. jag kanske ska starta en stickgynta istället för sygynta. fattar ni  hahha ;);)

ska göra tacos. kommer detta gå bra eller inte !? det är frågan

här ska vi göra tacos. pappa får uppdraget att fixa med salladen.
kolla hur det går. HAHAH
1. först hackar gurkan

2. det blev mycket fint. bra jobbat
3. försökte med salad men det gick inte lika bra.. haha
4. tomater kan ju inte vara så svårt
5. jo det kan det. tomatröra  HAHHA
6. en stolt bror som gör köttfärs
7. sen skär si pappa på de vassa knivarna som är på hackaren. HAHAH
8. sen råkar han tappa hackaren i diskhon. HAHHAHAHA!
9. efter det hackar han löken men glömmer att ha locket, så allt flyger iväg HAHAHAHHAHA!!
hahahah efter mycket lindande  och SKRATTADE  HAHAHHAAHHA !!!!! lyckades vi med vår fina tacos! :D :D

haha kisses kille

så här ser då kissies kille ut. hon la även ut bilden på sin blogg där det stod  "C" några inlägg tillbaka men borttaget ansikte

mitt party hos mathilda hehe ;d

detta har jag på mig idag :)

oj vad har du för tidningar marhilda  "bliiiink"
fotograf: mathilda
skönt att man bjuder på sig själv :D haha

fotograf: mathilda
omg (A)

sötis !
fick detta fina halsband i present av mathilda hehe
och den hår tårtan !
whi ! jag kom hemtill mathilda, och då är det redan upp dukat. vi satte oss och åt den fina tårtan samtidigt som vi kollade på let´s dance. hehe sen tog vi och åt en var sin skål soppa. den var riktigt god. vi kollade även på en film. men som jag inte nu minns namn på. med jennifer lopes som vill bli gravid, och träffar en kille. hehe vi gjorde lite coola moves och sen var redan klockan halv 18.00 ! hehe så fort tiden går när man har roligt. hehe :)

i´m going to mathilda now

godmorgon. jag har nu duschat ur min hårinpackning så nu e håret skinande och lent. hhehe. nu ska jag färdas till mathilda. vi ska fika och så. men jag hör av mig. puss och kram från er rebecca

sticka e mys

haha de här harjag stickat ikväll , började när jag kom hem typ. hehe vette fan vad det ska bli. kanske en halsduk , hur de nu ska gå med den där smala stickningen. haha

daniel vs gabriel

haha de e så kul !  :D

nr 1 på köplistan när jag flyttar hemifrån

en självklarhet man ska ha i sitt hem !! en gungstol. hur skönt som helst. man bara gungar liksom. när jag flyttar hemifrån ska jag iaf ha en sån. hur tufft är inte de ;o ! gungele gung :D

ansiktsmask och hårinpackning :)

min tunga är lika röd som själva masken. haha   :D


myysi dag ändå :)

mitt i låten :D HAHHAHA
först åkte jag ner till stan som jag sa med pappa och min bror. vi åt på cafégränden! så jälva gott, för jag tog en natchotallrik. sen vi till bokhandeln för att köpa ett nytt block. för sidorna måste vara lena. efter det drog jag hem till emma. vi popa popcorn och kollade på film. sen kom claudia. vi gick ner till stan :) vi skulle göra ansiktsmask men så blev de inte. nu e jag hemma. har stickat lite ;) ;) fint fint. men vi höres

lunch på stan med far och bror

nej tyvärr så blev de inte hårinpackning, för nu ska jag ner till stan med min kära far och min käka bror. vi ska äta :) detta har jag på mig idag.
en enkel cardigan med ett svart linne och svarta leggins. med uppsatt hår.

senare idag blire ut med tjejerna !


ska duscha nu, använda min nya hårinpacking. och fixa mig :) ses ! :love:

lite smakprov på vad jag fick i födelsedagspresent :)

jag fick : linser, ( men dom e på beställning), hårinpackning, ansiktsmask, garn, ett skrivblock, en resa till stockholm, en typ pysselbok( men för finare saker) presentkort på bikbok, och en del till hörlurarana . de är väll allt jag kommer på nu. fick också 500 kr igår också . :) :) är mycket glad för det jag fick !

tänka sig. jag .. 15 år :D heheheh ! tuuffft

bild från i sommras :)

GRATTIS MIG SJÄLV !! 15 ÅR !!!!!

vi åt god mat, pratade väldigt mycket vid bordet. sen bestämde vi oss för att gå ner i källaren. vi börja spela knäckt typ. nästan som wii, men utan kontroller :D skit kul!
när vi skulle hem. började familjen persson sjunga. eftersom klockan var 00.00 7 januari :) min födelsedag !
:D :D :D :D :D 00.00 min dag :D :D :D :D

mig nu.

jag älskar regina spektor !

mums med nougatkaka !

sha sha. jag har precis tagit en nougatkaka som jag och ida bakade för nån dag sen :)
ska nu läsa klart det sista jag har i harry potter, sen ska jag hoppa in duschen och fixa mig lite. ska iväg 18.00

hunrig, kurr '

jag ligger här i min mjuka säng men funderar på om jag ska ta något att äta. för jag e riktigt hungrig. konstigt för jag åt mig mätt hos lukas när jag var där. men de var endå 4 timmar sen ungefär. kanske ska jag sätta mig i köket bre en super god macka och kolla på film. varför e jag inte förvånad på att jag ska göra det :) ?
bilden är tagen hos ida

hahaha mycket gammalt !! jag och min bror har roligt på badstället :D

2 år sen

födelsedag snart

kom nyss hem från lukas :) jag e  grymt trött, kommer säkert somna snart. haha
imorgon klockan 18.00 ska jag t persson´s som e också e mina gudfäräldrar och deras ungar (; ska typ fira lite i förväg av min födelsedag.
jag fyller på fredag för dig som inte vet :) 15 faktiskt.

färga tånaglarna :)

ja hejsan ! jag har precis fixat mig färdig :) ska träffa pojkvännen snart också.  saknat honom very much !
men nu ska jag måla mina tånaglar :D heheh
ps. har på mig nya halsbandet och nya linnet

vacker sång


bilder 2010 på en skiva

att pappa alltid ska jävlas på antingen på kvällen innan man sonmar eller morgon innan man vaknat ! komma och kittla en. haha :(
nu ska jag föra över alla mina 1300 nånting bilder från systemkameran och lägga de på en skiva. där det ska stå
REBECCA LARSSONS BILDER 2010

hehe vad tuff man var när man var liten !


grattis älskling på din födelsedag!

grattis fanny fagerberg sötnos ! hoppas du får en super bra födelsedag ! :love:

lång natt

hej hopp gummi snopp. jag och claudia var uppe hela natten men jag skulle "vila" klockan halv 8 på morgon. så jag somna. ! och vakna klockan 16.oo HAHAHA de var aaas nice ! :D

which are the nice´s ?

claudias  fula fläta som hon gjorde nyss på mig ! hahaa ful

här e snygga flätan jag själv  gjorde på claudia

my little angel

hej nu ligger jag här med min lilla claudia. vi har nyss kollat på film. och så har vi snackat med fred nån spansk jävel. nu ska vi leka natten lång :) hare  super bra ! // super rebbe joaw

dagens shopping


hur claudia sminkar sig :)



är nu hemma hos claudia

jag sitter hos claudia nu. hon e i duschen precis nu så jag lyssnar på musik :) vi ska senare ner till stan. kolla lite kläder. yesyes ! men vi hörees :D

ritaaat :)


ska kolla på den här filmen när den har laddads klart :)

trailern var bra, så vi provar och så vår vi se  :)

skäckfilm !!

haha inte liiiite brist på liv :D ida som e skäcken !

mys mys med idaho

jump !

skulle bli bild på julgranen men blev istället något annat vackert :)

min hemma gjorda fläta

jag  ritad 2 bilder som blev finfina :D

på vägen till ida :)

godmorgon

hejsan det blev ganska sent igår. klockan 1 på natten bestämde jag mig för att fixa chips med dipp. hehe jag satte på en film. smsade med henke om hur våran framtid skulle se ut. jag kan vekligen se honom gå på den röda mattan. haha ! men nu drar jag till ida johansson. vi ska tydligen typ käka pepparkaksdeg eller så skulle vi baka den. hehe jag kommer inte ihåg :) men jag bloggar senare. 

så gulligt :(

vad önskar du dig inför 2011 ?
tagen från VLT

bilderna talar

i morgon ska jag vara med fanny claudia och emma :) men nu ska jag kolla på fångarna på fortet med bloggarna. fooookii, paow, och blondinbella

det förflutna, 2010

Mitt 2010!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: hehe oh ja
2. Höll du några av dina nyårslöften?: hade inget speciellt
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: nej
4. Dog någon som stod dig nära?: ja :'(
5. Vilka länder besökte du?: inget only sweden (:
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?: ja
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?: 11/3 
8. Vad var din största framgång 2010?: massor (:
9. Största misstaget?: de finns en del
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: haha ja
11. Bästa köpet?: hum, jag vet inte.
12. Vad spenderade du mest pengar på?: ärligt talat, mat och buss! haha
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: ohja!
14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?: finns en hel del. Alla har en speciell betydelse och massa minnen.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: båda och
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: typ ingenting 
18. Hur tillbringar du julen?: me släkten
19. Blev du kär i år?:  oooh ja
20. Favoritprogram på tv: kollade inte så mycket på tv
21. Bästa boken du läste i år?: harry potter
22. Största musikaliska upptäckten?: fatta inte
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: minns inte.
25. Något du önskade dig men inte fick?: nää
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?: famljen och vänner
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?:  mjo
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?: skön hahah !
29. Vad fick dig att må bra?: vänner familj pojkvännen
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: hum svår fråga ! ;d jag vet inte
31. Vem saknade du?: för många men farfar&farmor som nu är i himlen
32. De bästa nya människorna du träffade?: de var också sjukt många !
tack för ett fint år !! älskar er som deltog i det (L)

nyårslöfte

ett nyårs löfte:
jag, rebecca larsson ska bli en bättre människa !


trött som fan

shena, jag har inte gjort nånting idag och hade inte tänkt göra det häller :) är så jävla trött ! ska sätta på mig mina duntofflor och kolla på film. men jag vet inte vilken. hum (;

6.02

oj vad tiden går fort när man har roligt :) :)

4.35

men gud vad klockan e mycket. de är konstiga är att jag inte vill sova häller. hahah ska kanske kolla på tatanic som är 3 timmar ungefär (; ska ligga och gosa med min nalle som jag fick av pojkvännen i julklapp. hihi


nyår 2010 till 2011 !!!

det blev ett lyckat nyår ! vi skrattade mycket och hade det roligt ! ett glas champange fick man också. hehe! vi tände sjukt många raketer och jag halka flera gånger eftersom jag fortfarande hade på mig klackskorna. heh blev en riktig lättnad att ta av sig skorna sen ! tro mig;o sen satt lilla daniel sebbe och jag o kollade på jeseik park ! sjukt läskig film på riktigt !

RSS 2.0