Hot hot !

Oh jag ska tatuera mig när jag blir äldre, vill ha flera. Inte hela kroppen men flera på olika ställen med ett minne. Det är viktigast, att de betyder någonting. :) Som man sedan lever med resten av livet. Jag blir fascinerad av tatueringar. Det som  jag tycker är väldigt sexigt ( om jag nu får säga så ) är när killar har stora armmuskler och tatueringar på dem.  That´s hot !   Hehehe (a)

Tuna Park på onsdag


"I dont what to put that card"


Jag ska till Tuna Park på onsdag med mammas kompisar. Det är min födelsedagspresent från dem. Jag får köpa saker där värde 500 kr. :D :D Jag vet ärligt inte vad jag ska köpa? Har kläder så att det räcker. Jag kan liksom inte - " Hej jag har ingenting att köpa, men jag kan gärna ta pengarna i handen" Haha jag får väll se om jag kan kanske hitta kuddar eller överkast till nästa lägenhet.  Eller vad kan jag annars köpa ? :S
Det ska bli kul att spendera dagen med 2 personer som jag känt sens innan jag fanns. :D :D

Farväl !!!

Mina bruds kom,  vi rensade från typ 60 godedjur till nu bara typ 10 :) Jag var  stark och fällde ingen tår. Jag pussade de på munnen och la dem i kassar som ska till skroten sedan.. dåligt samvete.  IALLAFALL
Vi satte på min skiva med håkan hellström och verkligen DUNKADE de i hela lägenheten. Det är ju bra att man kan alla låt texter , (pfft hahahah) :D Men nu har det dragit, taaaaada ensam hemma. Thats´niiiice

HAHAHA stackars flicka

HAHHAHAHAHAHA oj, söt flicka. Ja ibland kan det vara svårt när man vill men inte kan !

Disney time

So foki style. Närå men nu ska jag göra som vilken annan morgon som helst sätta mig och kolla på disney. Man kan ju fråga sig " Hur gammal är hon?"  Jag är faktiskt 15 och ja.. jag tycker om att titta på filmer som man tittade på när man kanske var 5år. Hih :D Idag blev Djungelboken. whi :D Om ni vill kan ni ge förslag på vad jag ska titta på i morgon

Seems that´s not true

Trodde våran vänskap var starkare än så.

Film time !

Ska nu titta på  Benjamin Buttons otroliga liv. Det handlar om en pojke som föds som gammal och blir yngre med åren. Har själv inte sett den. Men det sägs vara en mycket bra film !


Tack för ideen saga :)

♥1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

♥2a bilden: En bild på dig själv.

♥3e bilden: En bild på någon i din familj.

♥4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

♥5e bilden: En gammal bild på dig själv.

♥6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

♥7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

♥8e bilden: En person som du saknar.

♥9e bilden: Någon i din släkt.

♥10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.

♥11e bilden: En person du kan berätta allt för.

♥12e bilden: En bild på din vardag


♥13e bilden: Du och någon klasskompis.

♥14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider. ( hk)

♥15e bilden: En person som du vill vara med.

♥16e bilden: En bild på dig själv.

♥17e bilden: En ovanlig bild.


♥18e bilden: En bild på din fritid.

♥20e bilden: En bild på dina närmaste.

♥21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

♥22e bilden: En bild på en tid du saknar. ( .. )

♥23e bilden: En bild från i somras.

♥24e bilden: En bild som gör dig glad.

♥25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

♥26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

♥27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

♥28e bilden: En tokig bild.

♥29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


Mun möter mun Beröringen är kort Den varar en sekund Men glöms nog aldrig bort

jag är på väg dit jag hör hemma, i dina armar är där det ska vara.
Skrev dikten nyss för det är så jag känner nu.


& nej inte han ni tror !

Hum,vilken ska jag välja ?

Vill kolla på någon serie men vet inte vilken :D Av någon ledning gillar jag filmer/serier där det händer saker som kärlek, otrogenhet, stark vänskap, och slagsmål. Alla dessa serier innehåller lite av allt detta. Så jag har ingen direkt favorit.

Mina stackars sötisar !

När vi först kom in i källaren var det proppat med kartonger och grejer. 9 påsar sammanlagt hittade vi med BARA mina godsedjur.  Herregud ! Jag blev så himla glad över att se de söta små ansiktena sticka ut ur påsarna.  Så söta. Jag får så dåligt samvete av att veta att mina stackars sötnosar har legat där i åratal.
Imorgon ska Emma och Claudia komma och hjälpa mig att sortera vilka gosedjur jag ska ha och inte ha. Hehe det ska bli roligt :D

So true


Källaren

 

Drar ner till källaren snart för att städa. Bilder kommer senare på det :D Hoppas det blir något som ska slängas i alla fall. Haha lycka till Rebecca.. Tack rebecca  :D !


Ska ha, i dont care what you say :D

Jeanse overallen eller vad man ska kalla den. Jag tycker själv att den är grymt snygg. Vet att andra kan tycka ,pfft tycker du den är snygg ? svar : JA ! Det tycker jag och sen sådan ska jag ha i sommar :) Bestämt ! Hehe mysigt att bara kunna ha den och utsläppt långt hår med solbrillorna och vara barfota. LOVE IT

The clothes

Clo

Frukosten

Jag har precis kollat klart på Lejonkungen 1 och 3 . Alltså man växer verkligen aldrig ifrån dem filmerna. Kommer sitta och vara lika linne i tv som mina barn ( om jag ens ska ha det ) Haha. Lejonkungen i mitt hjärta.

Biljetten är MIN !

HAR NU KÖPT BILJETTEN TILL HÅKAN HELLSTRÖM !! Ska gå med gullungarna Claudia & Victor vad jag vet. Kanske blir det fler, vi får se :D Whi är överlycklig

 


I love this morning, a fresh start of the day

Godmogon mina käraste ! Gud vilken ljuvlig morgon. Vaknade av ljuset som trängde in i mina ögon. Jag vred lite på mig så känner jag värmen stiga upp från min mjuka dunktäcke. Jag kramar åt täcket och bara njuter av stunden !

Ananars brukar de vara.. Jag blir stressad av nån jävel smsar klockan 8 på morgon. JÄMT !! Är det så. Jag har inte häller tänkt på att stänga av viberation, med nu framöver ska varje helgsmorgon bli som denna ! :)

Upp och ner !

Goodnight and sleep well !

Ögonbrynspenna var något nytt


Ursäkta för lite slarv på högerögat :D nybörjare nivet..
Testade fylla i lite  ögonbrynen med en ögonbrynspenna. Jag själv tycker det är väldigt snyggt när vissa har så. Men vet inte om jag själva passar. Det stärker ju upp ögonen. Hela ansiktet får en lin linje liksom. (om ögonbrynen är plockade så klart ) Det är även snyggt om man vill ha något som sticker ut och att det ska se vackert ut. Vet inte hur jag ska förklara men det är fint :D

VILL KÖPA !!


Stryk det med en rak linje och gå vidare


Inspiration


Love it

Lisa Miskovsky – Lover - Radio Edit
Skit bra låt ju. Refrängen får en att bli på toppen humör. Till och med lite danshumör, hihi. Älskar när blir lycklig av musik. Att det verkligen kan få en att bli på topp när man legat på bott. (Ursäkta ordval haha)  Vad vore världen utan musik? Ärligt talat, ingen kan nog få ett bra svar på det. Musik är livet  !

Lisa Miskovsky

Min far köpte den här skivan också, Lisa Miskovsky. Så nu är skivan i högtalarna och dunkar i hela lägenheten. hon är faktiskt grymt bra ! :) Har aldrig lyssnat på henne riktigt. My new idol eller ;) ?

Gigget gick suveränt och de var kul att lyssna till !

 

Härligt grabbar ! Där lyckades ni bra. Det kom mycket folk som köpte av allt. Jag köpte två tröjor. Sedan efter det gick jag och pappa och på stan med Nilsson´s. Trevligt. Nu är jag hemma och blev riktigt chockad över hur rent de var här hemma. Haha städade hela morgonen pappa och jag :)

oh thats right.

De gamla vanliga :)  Mysiga svart linne, svarta leggins och en beige koffta.

Hon kommer hit !

Mums åt ägg till frukost, hehe de är så gott att äta på en lördag morgon. Nu måste jag verkligen fixa för de kommer en tjej som ska kolla på våran lägenhet. Hoppas hon vill ha den haha :D
Bild ifrån i somras. Saknar den fina gröna färgen på träden och doften av växterna. :) !

Sleep well.

Imorgon kommer de människor som ska checka våran lägenhet så de ska bli kul :) Så lägga mig tidigt ikväll, är också otroligt trött.

film time !

Jag förtjänar att titta på film nu. Ska ta mig en mugg Oboy och lite smågodis. Har suttit på mig mjukiskläder och ska bädda ner mig i sängen.

reklam för brodern'

Som sagt ska han och hans band släppa skiva med 2 singlar och en tröja. Om ni inte har annat för er kan ni gå dit och lyssna. För de spelar där också. :D På lördag

Korshalsband gillar jag

Det var dagen's. Haha fint att man tappat mascaran i market så det blivit helt svart där. Jag har varit duktig idag. Har städat ännu ner. Så har jag tillochmed diskat ! Utan att bli tillsagt. Yes,då var det sagt.

tänk om felicia

svar: vart ska jag tänka om ? :) allt stämmer ju precis, tycker jag !

onödig prick :(

Är det bara jag som stör mig på den här pricken precis vid ögonbrynet :D ? Haha den e störande för den bara sitter där helt utan anledning. Fan stick iväg !

så känner jag !

La till texten på bilden.
Som vissa säger " Tänk på vad som kan hända sedan.." JAHA , so ? Om jag vill mår bra att de är så här just nu ska jag väll ändå leva med det tills jag inte är lycklig och släpper det och går vidare. Varför släppa något man vill ha kvar? Bara pågrund av " att det kan bli ännu värre senare" Men vet ni. Då tar jag det lidandet då, för just nu är jag lycklig och vill leva med detta. Kommer inte ångra mig, man ska aldrig ångra sig. Det gör inte jag i alla fall. Ta det som ett äventyr, inte ett misstag.
Sitt inte och vänta på de perfekta ögonblicket , utan ta  ögonblicket och gör den till den perfekta.

de var dagen :)

Vart med Lukas idag. Så var de me det. Sedan så åkte jag och pappa till Önsta kyrkan , för oss som ska konferera oss i sommar. Fun fun :) !

Gjort flätor med guld händer

Har precis flätat 4 flätor i Mathildas hår. Hon ska på tävling så dessa flätor kommer vara med om mycket! 
En bild på os också. Hehe jag ser ut som en eskimå när jag har den där stickade tröjan :)

dagens'

Detta har jag på mig idag. Hittade den här stickade tröjan i min garderob. Har typ aldrig använt den för jag tyckte inte den va snygg. Men nu har jag ändrat mig ;)

Oj kläder av alla sorter

Shiet vad man har rensat. Kassarna ovanför ska till myrorna. Hehe de är kläder som jag varken använder eller vill ha kvar. Så de är välldigt rensat i min garderober. De är skönt. Men inte skönt att veta att vi har läxor och grejer att göra. Hahah så nu är jag inte på humör för jag inte har hunnit färdigt. Men jag börjar komma ikapp. HAH ! Den ni..
Oj juste, Andra bilden är grejen jag använde när jag hade brytit nyckelbenet. Axeln var helt blå och satt helt ur led. ;( hemska minnen. För er som inte vet. Ah orkar inte förklara. Om ni gärna vill veta kommentera då bara :)
Yes yes! Ska plugga lite sen ska jag sova whiii

stäning e nice

Städar och städar och rensaar :D Jag är så duktig att jag orkar de. Men så länge man har sociala människor att prata med på fb och musik blir livet skönare. Kyss

i like :D

oj oj , jibb jibb ;);););;););););));

hos joel bror :) med emma såklart;)

SHAA. Är nu hemma hos stekiga Joel ! med Emma såklart. Här dunkar vi musik och äter snickers som kostar 1 kr på stan, den ni (; Yess nu vet  ni. Kommer säkert spendera dagen här men vi ses senare ikväll bitches
oj där ser man vad han har för bilder på sin data . hehe
den här bilden har jag tagit :M

Här :)

En fråga kom där jag skulle skriva vad som fanns i min låda :

nintedo gul :D
en boll som låter
en platttång och är trasig men funkar
en kontroll som inte funkar
ett  rosa paraply
3 bollar
solglasögon
1 kg hantlar
en cukelnyckel till en cykel som jag inte ens har kvar
en sax
en kalle anka sak , som e kul (a)
en datamus
ett USB minne
Haha ja har har du claudia :)

Syskonslagsmål :D

'
AJ min tumme är helt död. Fighdades med Daniel nyss. Haha fyfan vad jag köttade ! Mina händer är röda och allt. Haha älskaret !

HHHÄÄÄLP

HJÄLP MIG !! VAFAN SKA JAG SLÄNGA OCH VAD SKA JAG HA KVAR AV DE HÄ ?

längtaaaaaaaaaaar'

Bad bad bad !  :D

tomt på träningen

När jag kom till omklädningsrummet var det ingen där. Jag var ändå lite sen. "Vafan nu är det ingen träning säkert" Här har ni bilder på hur det såg ut när jag kom. Helt öde.. Men sedan kom de 2 tjejer och 1 tränare. Haha det var kul. Jag tog mig även en bild på toan, det skadar ju ingen liksom. Skorna satt jätte bra föresten !


FLYTTAA !!!

Jag ska flytta ! whi ännu en sak som gör mig lycklig. Haha :D Vi som har väntat så länge på att få en lägenhet. Vi flyttar den 1 april. Det som är bra var att vi redan har kollat på lägenheten så vi vet hur den ser ut, dock vet jag inte tapeter som glr mig frustrerad!! Jaja. Haha.  Här har ni en bild på hur lägenheten ser ut.  :D För er som inte vet flyttar jag med min pappa. Och han har lovat mig en säng. Hihi så söt han är! ( porten breved till philip jakobsson)
Breved pilen alltså i själva lägenheten till höger finns det också ett förråd.

nya skor, YES!

och här kommer daniel och förstör bilden.

nya underställsbyxor
YES !! Äntligen nya fotbollskor, fan va skönt dom satt och de är ju också grymt snygga. Hörde något om att de var vm-skorna.  Hehe. Så om 1 timme blir det invigning på båda grejerna !
Vägen till skoaffären ..
Pappa ringer " Hej vi ses på Stadium i Skrapan"  Såklart hörde jag fel och gick direkt till Intersport på Punkt. Yes tänkte jag, jag kom före pappa. Då jag sedan kom på att han faktiskt sa Stadium.. suck !!

pajas

svar: okej tack för ideen lukas ;)

some help over here?

Nu har jag fått en praolapp. Men vart tusan ska man praoa ? Kan någon ge förslag om ni vet något bra. Jag vill faktiskt inte praoa på en klädaffär som alla andra tjejer vill. Vad kan man göra där liksom? Vika kläder. Plocka upp efter andra.. Nej ! Det är inte min grej. Jag ska nog hitta något som jag verkligen kommer tycka om. Hoppas jag !


rebecca tänker så de knakar 2#

En annan sak jag tänkte på var. Om man vill  att en lärare ska tycka om en, måste man ju vara snäll tillbaka. Nu ska ni få höra..
En gång när jag var i skolan, en helt vanlig dag när jag gick in till min lektion såg jag min lärare som hade en ovanligt fin klänning. Jag gick fram till henne och sa " Vilken fin klänning du har Anna-Lena"  Då svarar hon mig "Nej du kommer inte få sluta tidigare"
HERREGUD !! Vad jag blev lack ! Alla omkring började fnissa till&med läraren själv. Bannemej:@
En annan dag när vi skulle gå till lunchen kommer Anna-Lena och ställer sig breved oss. "Hej !" sa jag till henne. " Hejhej, men gud Rebecca vad kort du är"  OMG !! Nu fåre fanemej räcka :'(
Detta hände för ett år sedan :D :D HAHA

rebecca tänker så de knakar

En liten tavla som sitter på Daniels rum. Jag är så himla trött att jag skulle kunna lägga mig nu! Efter maten blir de. Godnatt . Haha eller blir de.. Det blir aldrig som jag har tänkt det. Om jag planerar en sak händer de  något annat som stoppar det på vägen. Från och med nu ska jag aldrig planera något i förväg. Utan ska ta de som de kommer. Som tex " Ska vi kolla medlodifestivalen i helgen" Haha såklart blev de inte det. Utan jag ville ut istället !
Typiskt, AJA.  middagsdags. kyss

viktig info

Just nu håller jag i min gitarr och spelar massa fula låtar som fanns för länge sen ! :D Hahaha seya

15.45

Bild på mig för ungefär ett halvår sedan. Hade riktigt långt hår där. Så hade jag också plattar hår. De var länge sen. Jaja !
Jag bakade chokladbollar igår kväll som jag skulle äta till när jag kollade på solsidan. Så det ska jag tjocka med lite nu. hejsvejs !

sexy bitch

så jävla vacker brud !

skuläää'


right here,right now nothing is impossible haha

mig idag. jag vaknade duschade och allt man brukar göra. sedan skulle jag precis gå till bussen i lugnt och ro när jag märkte att klockan redan var jätte mycket.. suck. men som tur är har jag pappa som inte åkt än, så jag åker med honom. pusspåpappa !

film

Ska nu kolla nu på den här filmen som Mathilda tvingade mig att göra. Vi får väll se vad som händer. Jag åter kommer

i really love you mum

Jag älskar dig mamma och kommer alltid att göra, vad som än händer !

i want some new stuff

 

Här gillar man träfärgade saker. Jag längtar tills vi flyttar .. när vi nu gör det. Vi måste hitta den perfekta lägenheten först. Då ska jag fixa mitt rum. Men.. hur ska jag köpa massor av grejer när jag knappt har pengar. hum. Hur löser man ett sådant problem.? Pappa (a)..


klart :D rent och fint


städning :)

bild från idas ballkong. idag är det söndag som ni kanske vet. det betyder att jag ska städa mitt rum, med musik och dansa. det gör städningen så mycket roligare. det är skönt att ha rummet rent till veckan som kommer. men eftersom det inte tar hela dagen att städa rummet (hoppningsvis) så ska jag väll göra någonting efter det. men ni kan ju höra av er om ni vill träffas eller göra något :)

my dream

jag typ var i ett hus och sprang och slog folk med en hockyklubba. tills jag kom till botten av huset. haha där var det massa människor där som hade fest. helt plöstligt  satt jag uppe i någons famn, men såg inte vem det var liksom. så snackade han i mitt öra om en bok ? hahah fattar ingenting. sedan vaknade jag :)

stunden i väntan på bussen :D


i want a new camera

vill ha. har redan en systemkamera men den är helt kaos! kan inte ta bilder för de är nå fel.
det som är bra med en liten är att de är smidigare att ha med sig. som i väskan eller fickan. det kan man inte med en systemkamera. vi får väll se hur de blir. kyss

kort och busig dag ;)

jaa. jag drog ner till stan som sagt, först hem till claudia. men hon hade plugg och gö så jag drog till emma haha. tog de lungt, joel kom också. vi skulle sedan till borgen men innan stod vi och väntade på bussen då vi gjorde detta( kommer på video snart)
när vi kom till borgen träffa vi pu och gängett  [ hhaha tönt ja e ) spela pingis och kollade film typ. nu är jag hemma.
ååh, jävlar klockan är redan 23.01 :o fan vad dagen har gått fort

cladde

drar till clauida nu :)

take it eeeasy'

oj oj oj vaknade nu! 14.51 attans, för att de var ju inte meningen. aja så kan det vara. funderar på att ta mig en dusch och sedan dra ut och göra något. men nu ska jag äta mig mätt och mysa ett tag till . hejsvejs !

en bild från i sommras.  åh långtar till i alla fall lite utan snön försvinner hehe (a)

hahah

3kant? precis det de är. de blev fullt hus här hemma. brorsän och alla hans kompisar kom. hahahhaha !  de drog typ nyss 00.00 e trött på flum humör.

tjabaluuuuu

home sweet home! var på borgen med typ anton,svalle emma, pu och joel. möösigt. haha nu är jag hemma här med emma och joel. i mörkret. haha ! de har nyss haft fight, alltid lika kul att se (; aja seee yaaaa. 

.

drar till borgen nu ses

haha så jävla sant !


Hur kan man leva längre av skratt när tiden går fortare när man har roligt?


asssååååå

fan har glömt mitt lösenord till skit spotify ! kommer inte in för de..

old bild :d

joel emma och pu kommer snnnnnnnaaaaart.

bild från i början av 7an , jaah, där får ni (;

länge sen nu :D

de blir mjukiskläder idag :)


kopier

haha de är ju fett lika. om marcus får växa på sig lite så blir de kopier :D

SKA GIFTA MIG MED HONOM

 

asså han e så jävla snygg. trägglar !


orden

if you don´t want to lose it, fight for it


ye right. haha bara orden sitter fint i tankarna. om man bara kunde leva i lung och ro. utan massa stress eller missförstånd. att man är lycklig istället för olycklig. man ska leva för stunden. ha kul, inte tjura för något som har hänt. vi lever bara en gång. gör det bästa av de du har !skavsår e fan inte kul

jag och harjula drog ner till stan, kollade i affärer. hon buyade lite grejer sedan köpte vi en munk till mig som belöning. wie'! jag skulle ta bussen hem, men orkade inte så jag gick. de var skönt förutom...
att jag har SKAVSÅR

tumme ner för skavsår

the sims in our <3

ligger här med emma och vi spelar sims :d fan va kul ! puss

bio med 1 brud´s

en bild på emma sötnos !
jag gick ner till stan hem till emma. haha vi spelade förfan sims kom jag på nu (; hahah gulligt. vi bestämde oss för att gå på bio även fast inte de andra ville/kunde. så vi gick ner och kollade på filmen :
det bästa med filmen var att jag inte visste hur den slutade.  det handlade om en kille som var äventyrare, han ramlade ner mellan klippor. en stor sten hamnade på hans arm. det hände massa spännande saker under tiden och efter att han skurit av armen.
en bra film. punkt slut

bio med girls

drar och kollar på med brudarna ! vi sessssssssssssssssssssss
och detta har jag på mig .

it is my idea.


I choose my choice when I feel ready

home from school

stannade hemma idag. hehe (a) ehm. var faktiskt grymt trött att jag knappt kunde gå upp ur sängen. en bra anledning till att stanna hemma(a'
men men . börjar bli hungrig, funderar på att göra lite gröt, ifall vi har havregryn. ska sätta på mig lite myskläder och äta en godfrukost framför tvn med de fina vädret utanför !
ps.bild från google

the old shoes

ny använda skor, höhö. men nu har jag insett att de här fotbollskorna har blivit för små. mina tår blir till istappar och de går inte att värma. bara att gå och köpa nya. yess de ser jag fram emot !

me today

put put put (;
ja, jag åkte till skolan och ägnade tiden till att plugga till mitt so prov. yes ! nu är jag hemma , hula hula !

a real story!

har börjat läst den här boken. den är faktiskt riktigt bra. man vill inte sluta läsa liksom. en bok man fastnar för!
jag rekomendera att läsa den här om ni inte har något annat för er. den är även verklighetsbaserad ! i love it

pluggiish


kom nyss hem. har ont i knogarna, hum undra varför. lala närå men nu måste jag plugga, fun fun

the school is the shit


3 bilder från skolan :) !
nu har jag kommit hem, men ska direkt hem till lukas. vi hörs senare. puss&kram

ska tatuera mig som jag ritat på bilden ;0

fifän va snyggt med en sån tatuering. ska skaffa senare i livet.
haha inte för jag skrivit så jävla snyggt nu men men "dubbelblink"

snabb bild p dagens'

tog en bild, samtidigt som jag åt lite frukost. idag är det skola igen. + så är det alla hjärtans dag !
men nu måste jag skynda mig. måste ta bussen för det är så extremt kall ute, .15° . FYFAN säger jag'

thank´s for the tips'

svar : tack för tipset. men nästa gång, skriv inte anonym ! roligare att veta vem som skriver  :D

bilden så sant


 


min resa i huvudstaden

det var så himla mysigt i stockholm. vi gick och handlade kläder, åt på cafén, gick och bara hade det trevligt. det sedan åkte min bror hem. men jag var kvar hos mig kusin. träffade på hennes kompisar så vi umgicktes med dem. på kvällen åkte vi hem till min kusin och kollade på melodifestivalen. hehehe. brolle e snygg;0
dagen efter vaknade vi någon gång gick ner till ett shoppingcenter och handlade mer. så kom också min faster och en tjej som heter filipa. vi handlade mer grejer. åt mat och sånt. när jag väl skulle åka hem så funkade inte mitt kort. jag hoppade på tåget i sista sekund. där satt jag... på golvet. hah för det var så mycket folk. :D
förut hatade jag stockholm. men nu har jag ändrat mig (a) !

reklam för BRODERn'

jag gör reklam för min käre bror.
de släpper en ny skiva nu. man kan även köpa en t-tröja för 50 kr ! passa på att köp :)

köpta grejor :)

fram och baksida
älskar trycket på tröjan
( har gått precis på den datorn  :D haha)
köpte den här för daniels skull. han ville att jag skulle ha den . söt !

home sweet home!

hejhej, jag lever. orkar tyvärr inte skriva vad jag gjorde i stockholm just NU. haha är dö trött. men färden var riktigt rolig. ;d hör av mig när jag orkar ! bilder kommer garanterat senare också "blink"


stockholm nu :)

NU ÅKER JAG TILL STOCKHOLM.
jag tar med mig systemkameran, så bilder kommer :) jag kommer hem på söndag. så vi hörs . pusss

the text under'

"jag faller för killar som är snälla, söta rara , inte elaka kaxiga och dryga"

sånivet !

någon som inte har ett liv !

10 jag verkligen älskar

1. Fluffhår !

2. Nysa

3. Sjunga med i låtar eller reklamer jag aldrig hört innan.

4. Slåss !

5. Öppna skafferiet och bara kolla vad som gott som finns , heh

6. Städa andras rum

7. Äta haha !

8. hum, nu vart de svårt.

9. Älskar att skratta åt Tom& Jerry haha !

10.  jag älskar .. hum DIG


smidig sak :D

delade äpplen på 2 sekunder :D ! bästa eller ? jag fick den av mathilda söta eriksson i födelsedagspresent i janari !

11 11 -11

en bild från i början av sommaren, brun eller va ;0
rubriken

freday juh' (:

åh de är för tusan fredag ! victor blev tyvärr sjuk. så jag vet inte vad jag ska göra. hahaha. synd att de är så grymt mycket snö ute, för annars skulle jag gå ut :) så  vi får se vad jag hittar på.


that´s it

Om du skulle vara
en blomma nånstans
på denna planet
så skulle jag spendera
resten av mitt liv
för att hitta dig

whiii, hittade mina skor, hehe och jag kan fortfarande på mig dom :D

typ haft dom här i 3 år :D  så sköna

victor imorgonn :)

shasha, jjust sitter jag här i min soffa brevid min bror. hehe imorn ska jag vara med victor som jag inte varit med på 1000 år typ. det ska bli kul. :) emh,  jag fick bara vädans lust att städa daniels rum.hahaah men de får vi se hur det blir !

älska älska älska älska älska

 

kan man älska en artist så mycket som jag älskar håkan, gaaaaaaah.

 


ASSÅ HAHA ÄR DOM SKÖNA ELLER :')

oj humor  :'0 haha asså !

here we come ! to viksäng :)

oj oj oj, idag slutade jag klockan 11.30 så vi drog till viksäng för att hälsa på människor. hehe de var fun. men vi blev utkickade , attans ! haha men vi tog bussen till stan bytta buss ( jag använde samma biljett fast den hade gått ut) så åkte vi hem till mig. haha när jag skrivier det känns det som de tog typ 3 minuter. men de tog typ 2 timmar :D hahah hemma hos mig kollade vi på " i rymden finns inga känslor" hehe han e så söt , och de ä så synd om honom. vi ska nu äta glass med knäck. mumisssss

what a handsome face ( tänkt det på svenska) HAHHAHAHA

det blir " var det han som fes" HAHAHHAHa

hur ska jag kunna leva utan något jag behöver

de är väll likabra..

2 åsnor med 2 ben HAHAHHAHAHAH JAG DÖR

FYFAN VAD FULA .!!! haha jag sydde dom på syslöjden, haaha började typ i början av 8an ;) stolt

ääääh, shopping

hiittade jackan!! överlycklig
499:-
79:-
249:-
och där försvann mer än 800 kronor , "blink" heheh. jag och saga var lite inne i alla affärer. alltid skönt att checka kläder( om man har tillräckligt med pengar) sedan var det att kolla lägenhet igen. men nejj !! så fort jag gick in tänkte jag NEJJJJJ!!! killen som bodde där nu, han såg ut som jag vet inte vad HAHAHAH !!! ursch, bara att leta vidare. nu måste jag plugga. har mycket att jobba med. men du ??
vi hörs ;)

spring spring !

är i skolan nu, hehe vi skulle typ spring. vi sa at felicia att spring 5 min istället för 5 gånger ;$ hahaha  !

vad stor skillnad det kan vara att ha smink och inte


myspys äre nu

två bilder på mig nu. lite småkrullisgt men de är så sjukt mycket skönare än ha platt tycker jag. stort fluffigt långt hår. i like !

pitures

nässesären jag köpte till min bror i julklapp ! älskarn . skulle vilja ha den själv [a' ..
dags att köpa en hållare till alla smycken. hehhe ser lite överfullt ut. jag har även massa andra smycken i själva byrån. haha ..

älskar bilden på beyonce !

det ser så himla skönt ut. allt passar liskom. :)

checkade lite snabbt på grejer som skulle kunna ligga mina påsar ;)


stockholm nästa helg !

hejjsän. vi låg 5 styckna i ebbas rum plus en hund som ville ta upp hela sängen haha , sagas syster. men innan vi la oss körde vi anden i glaset muhöhöh.
på morgonen därefter vakna vi åt frullebulle och kollade på mean girls 2 ( som vi somnade till på natten) hehe efter den filmen kollade jag och saga på THE RING. hahah den var inte ens läskig längre. första gången jag  såg den var jag pissrädd!!

just nu kollar jag lite på kartor på stockholm. för nästa vecka åker jag !! :) med min bror såklart, eftersom han ska betala "blink" hehehe ska köpa kläder och andra prylar. vi ska även träffa upp min kusin som bor där för tillfället :) hoppas bara det blir lika fint väder som det var idag ;0 !

is speepping hos saga !

hejsan, jagg hos saga idag :) jag har typ rensat och städat hela mitt rum, men de är inte klart än.  men jag bestämde mig för att åka till saga . vi åt pannkakor, kollade melodifestivalen och vi spelade även anden i glaset !!
nu ska vi kolla på meangirls 2

vilken av jackorna ska jag köpa vill ha den första,men orkar inte vänta :( ?

ÅÅÅH VILL HA  !!!!!! men den finns inte i affären
kanske blir de den istället :)
fast jag ska ju faktiskt till stockholm då kanske jag kan köpa en första
hjälp!! ?

vart intresserad av sygrejer ända sens jag var en liten flicka !


är vi för sexiga :'0 ?

lyssnar på musik. åh vad jag älskare. inte för att skryyta "blink" så fick jag mvg i musik idag. e skit nöjd !
som ni såg på bilderna under så lagade vi tacos. hahahaa ni skulle sätt oss under maten ! hahahaa garva så jälva mycket :D så kan man vara så rolig:') hade halva gräddfilen i ansiktet och köttfärs i mitt glas. och jag grävde ner en pappersbit i joels mat HAHAHAHHAAH ! ojojojojojojo

bilder från idag :)


älskar låten !

får mig på så jävligt bra humör av den hör låten !

HAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAH

HAHAHHAHAHAHHAHHAH !!!!!!!!!

NÅGON SOM VILL HA CHANS PÅ DENNA KILLE. KONTAKTA MIG ;)

stilig liten pojke :D bästa bror ! kingen själv skulle jag säga !! :O
info om honom:
lång
svag
supesuper busig
och super mega snälliiis :D
så nu vet niiii <3

skiiiitglad utan anledning :D:D

teckning jag ritade,för läänge sen ! :D  just nu sitter jag på farsans säng och käkar marabou och dunkar musik i mina ögon. jag är skit glad av någon konstig anledning  !!! that´s fuuuuuuuuuunnn

"boom, det är så de låter för barnen"

liiips ! shenäääää, jag var ett tag med fanny hos bodéns. hade också ett prov som jag inte pluggat på ett skit. TABBE !!
imorn blir det tjejkväll. ska laga tacos och snacka tjejgrejer "blink" !

refrängen , för härlig

ärligt, fatta vad skönt att leva ett liv utan att bry sig ett skit om pengar ! som dom på videon. pengar e inte allt...

växxx upp , hur gammal e du

asså p..... , hur orkar du bli tjurig hela tiden för ingenting . hahah pallar inte me dig.  väx upp ;) !!!
japp. här sitter jag. hel täpt i näsan och kan knappt andas :D hahaha ! som sagt e jag typ irriterad men super glad på samma gång.   HÖHHH

"ursäka jag har fett med mycket munsår.. " HAHAHHAHA

shululu. i´m home now. har nyss varit med emma dick joel och claudia. skooj, vi gick till alla apoket och letade efter " munsårsplåster" jag höll på att kissa på mig när dick drev och sa så ! HAHAH :'o
AJA. klockan är 19.10 och jag ää lite kissnödig :D hahah åh :( hahaaha  men vi ses :D
en bild på mig från förra året. LITE smink och SMALA ögonbryn " supermegaBLINK"

hum, svårt att veta när man inte skriver namn :D

naw, jätte gulligt ! men en fråga vem fan vare som skrev :D hehehhe !

3 snygga morgon bilder ;)

drar snart till skolan :) ska bara stoppa i mig en macka  !  hehe mums

11 fantastiska månader ! kommer alltid älska dig, men vid det är fallet som vänner :D

efter 11 långa underbara månader tog det slut. har aldrig varit lyckligare som jag var när jag var med dig. ! jag ångar häller ingenting vi har gjort. det bästa är att vi slutade detta som bra vänner. när jag ser tillbaka på tiden lukas+rebecca tänker jag " FYFAN ÄLSKADE DEN TIDEN" kommer alltid ställa upp för dig grabben, i alla lägen !
ser framemot en lång tid som vänner . kommer alltid älska dig på något vis. men det var bäst att de blev såhär :)
ps. 3 bilder av misnt 250 bilder jag har på dig och mig :D 10 texter jag skrivit om dig, många bilder jag ritat på dig, och mig. haha jag var verkligen galet kär i dig :) men vänner förblir vi föralltid !

fifa är dum :(

som sagt jag var med lukas idag, men även kom också emil. vi kollade på nån random kul film haha och åt lite. sedan drog vi hem till emil och spelade fifa. jag vann en match av typ 5 höhö. jag har sjukt ont i halsen och e mega trött. men vi höres byeee

jag står stadigt på jorden

me today. nu ska jag dra till lukas , vi ses senare puss

fyfan vilken jälva natt

wowow !
breakfast time now :)

RSS 2.0