Spännande !! nej..

Har ny blogg.. Fast länkar den inte till er, eller ska jag. Vi får väll se helt enkelt . Så länge bloggar jag där, alltså på den nya . Seya!

Fotbollscup eller shopping runda !? Varför inte både och ;)

Oj oj vilken dag. Jag gick upp klockan 6 idag.. Packade mina saker sedan åkte jag iväg till Eskillstuna för de är fotbollscup. Vi vann två matcher och förlora en , fast vi är endå i A-slutspel :D ! Måste bara säga att en av domarna var köpta, tro mig ! Vi åt mat på Tuna Park där pappa och jag fick med oss en hel del. 10 tejprullar till fotbollen, även en oraange vatten flaska. Vi gick in på en skiv affär där jag köpte mig tre skivor.
Har ni någon gissning ?
Sist men inte minst, köper pappa sig .. haha en TV !! :D Helt slumpat ba " Vi ska köpa tv nu " Jag ba " Whata " :D  Aja så kan det gå när man är på fotbollscup att man får med sig en tv hem. 

Just nu

Ja. Är inte på humör just nu tyvärr. Har städat rummet så nu känns det åtminstone lite bättre :( Har också hjälp pappa packa upp böcker som vi ställt i nya bokhyllan. Vill bara säga att jag älskar mina allra bästa vänner mest ! Fanny,Claudia och Emma känn er träffade! <3

Big hair and a big secret ..


Inget mer och säga..

Sällskaplig frukt

De här två skulle bli lika stora. Haha sorligt ..
Pappa och jag tog oss en god efterätt. Grape frukt tror jag att det heter. Om man vill kan man ha socker på men jag har utan. Det är otroligt uppfriskande och gott ! Jag tycker också det är sällskapligt. Haha låter helt skumt när jag skriver så men det är sant !

finn 5 fel

Bilden är precis tagen, NOT ! Lägg märke till de korta håret, sminkningen, ögonbrynen(hihi), boobsen. Jani, så där såg jag ut för 1,5 år sedan för er som inte visste  :D Som vi nu kallar " fjortissiderna 2009 "  De var väll allt för roligt att vara en sådan där, men ingenting jag saknar av de utseendet  :D
ps. de gula som som är under håret var mitt stora enorma blåmärke efter ha brytit nyckelbenet i skidbacken.  Eller ska man kanske kalla det gulmärke :(

Tell me about it

Kan man ha värre smärta, neej ! Senare ikväll har jag match 1 timme bort. Skönt att åka bil. Jag verkligen älskar att åka långt någonstans i bil. Lyssna på musik och njuta !

I was just joking with you .


A great movie, but a boring work

Kom på nu att jag har en No uppgift som jag inte har gjort än. Vi kollade på en film som hette Armageddon. Den var riktigt bra, fick mig att gråta för den var så sorlig.. Anyway, så måste jag göra den nu.

Happy birthday !

Glömde nästan nämna att storebrorn fyller 19 år idag.  Fast det märks ju inte på honom, eller hans Star Wars täckte , huh ? :D Aja hoppas han får en uuunderbar födelsedag för det är han värd. puss !
Ps. Bilden tog vi imorse när vi gratta honom :)

pitures

Fick sluta tidigare idag. Jag hade fridrott så jag gjorde det snabbt och smidigt så vart mitt lag klara. :D 
Här har vi pitures på vad jag köpte igår. Kände behovet utav att köpa en bikini. :D Den är vit stickad och är oerhört bekväm. Tröjan under är grymt mysig som jag har tänkt att använda i sommar med kort byxor, och lite slarvigt instoppat på sidan, love it ! :D


mys under täcket (a

Vinögd tjej.
Drog ner till stan med claudia och handlade en tröja och ett armband. Ur läckert, haha närå men de funka :D Sedan drog vi hem till mig då också fanny kom. Vi åt bullar och kakor. Sedan gick vi in på mitt rum , drog ner rullgardinen och la oss alla 3 under mitt täcke, hehe ! :D

The white blus

Blusen jag har gjort i skolan nu under några veckor. Bra jobbat Rebecca !  :D

någon som kan ge mig en logisk förklaring !?

Detta är ju läskigt.
Jag hade på mig en helt vanlig choklad ansiktsmask som jag hade lika länge som de står att man ska ha. Så går jag mot toaletten och ingenting har ännu hänt. Sköljer ansiktet med medeltempererat vatten. Jag kisar med ögonen för att se en handuk. Torkar ansiktet som inget annat. När jag kollar i spegeln blöder jag.. Uppe på, lite snet på näsan. Det var liksom mycket flytande blod. Jag tänkte vaf*n kommer de här bloder ifrån. Jag blödde inte från näsan och hade inget sår eller något annat på näsan ? Jag kollade upp mot taket och sedan noga på handuken ? VART KOM ALL BLOD IFRÅN ?

Ny julafton !

Eftersom vi ganska precis flyttat så har jag inte hunnit packat upp exakt allting. Så detta hittade jag idag  i en påse. Till&med ett presentkort :D Suveränt.  Det är som en liten mini julafton. Kul, undra vad jag mer kan hitta i grejer jag inte packat upp riktigt än. 

men när du strippar och klär av dig är det samma grej


Icecreme !

När jag vaknade låg jag myste i sängen bara. Satte mig efteråt och sola på ballkongen med bror min. När pappa sedan vakna gick vi alla tre ner mot hamnen för att äta glass. Grymt mycket folk var det. :D  Därefter åkte jag och pappa till ikea ( som vanligt) och kolla prylar :D Vi fick med oss ett glasskåp, en tvättkorg och blommor.

Godmorgon mina solstrålar

Lever ni ;) ? Det gör jag i alla fall. Det hade varit skit ballt om jag var med  när det var jordens undergång. Något man sedan kan skryta om. Aja nu lever jag fortfarande och är TVUNGEN att göra so uppsatsen som jag i sånna fall skulle ha sluppit.. Thats life !
Just precis nu känner jag att jag är riktigt hungrig för igår åt jag ingen kvällsmat utan som en söt liten mellis med äggröra hos fanny. Dessutom har jag hittat min locktång och jag är ÖVERlycklig :D Ska prova locka hela håret idag, får vi se hur det blir. Spännande ?!
nej, inte alls..
Sne bild, orsaken är för annars fick jag inte plats i bilden helt och hållet. HAHA.. åh ibland älskar jag mig själv så hårt :'D !

Kortfattat

Jag och Fanny gick en lång runda runt stan idag. Vi passerade Minneslunden där min farmor och farfar är... Senare mot kvällen va vi med alex och dogge typ och kollade på film.

Platsen jag älskar att vara på är min brors spelning !

Måste bara först säga, lägg märke till blickarna på sista bilden ! HAHA
Efter skolan åkte jag hem en snabbis tills min pappa slutat jobbet så att han och jag kunde kolla presenter till några i familjen som fyller år. När klockan blev runt 5 så gav vi oss iväg till domkyrkan för att kolla på "konserten" om man kan kalla de så :D ! Jag såg att även några brudar från min skola var och kollade så jag joynade som sedan på stan :D Hittade ett par snygga kort byxor. Men orka varken kolla prova eller ens kolla priset. Fast nu i efterhand så ångrar jag det..

AAAZUUUM

Blev så jävla sugen att låna bilden ifrån fannys blogg, tack för det !

The dayss

Blir denna sköna somriga klädseln. Snart kommer fanny så går vi till skolan, som vanligt :D

Lagfotot

Har precis fått lagfotot. Fick också reda på att på lördag ska jag först spela med 97orna, sedan DIREKT efteråt  min egna. :D  Oj oj kommer bli tufft ! Men ser fram emot det

M is for music

Nu blir de mycket sång på samma gång tycker jag. Först så ska min Käre bror och deras band
Joy Society spela vid domkyrkan klockan 17.00 för er som vill titta :D Själv vill jag dit och checka in. Sedan gick jag i flera timmar i sorg och tankar.. närå men Freja och Mathilda döljde något för mig till efter lektionen då de frågade mig om jag skulle hjälpa dom. De vill alltså sjunga på skolavslutningen. Frågan var om jag ville spela gitarr åt dom. :D

Dagens


Låtskrivarfestivalen !

JO, har nyss varit på Låtskrivarfestivalen som varade i Aros Kongress Center. :D När våran skola sjung sin låt applåderade hela över läktaren som alla kristiansborgselever satt på !
Nu ska jag tillbaka till skolan, seyu later !

All te crazy shit I did tonight !

http://open.spotify.com/track/7KPr0YxECy4Q1k2F17Sa0Q
Diggar låten starkt !
Jo jag har inte varit så extremt inne i själva bloggandet den senaste tiden, sorry for that ! Därför ska jag berätta nu. Jag fick lite sovmorgon idag för att vi skulle samlas på apalby. Vi lirade våra matcher men fick tyvärr inte vidare. Kollade på grabbarnas match när de förlorade mot Önsta med typ 15-0 !! HAHA skämmer ut våran skola. AJA inte hela världen. 
Efter skolan träffade jag upp Fanny och vi gick en strund på stan. Hade inga pengar med mig så kunde inte "buya" något. :D Vi gick lugnt hem till mig då jag märker att vi har beskök. Pappas polare som drack bärs och snacka. ALLTID lika trevligt när vi samlas. Alldeles nyss satt vi alla grabbar, daniel + jag och babbla på som satan !
Så detta blev ju ett lagom långt inlägg. Jag och fanny som just pratade om att vi inte gillar låånga inlägg..

nallar in my heart !

Älskar man sina nallar så gör man ! Fanny är mäster fotografen.

Haha vilket skämt han e ;)

oj oj ;')

skol dm nu då !


Bilder på mig och gullet !

Älskar dig gulle pluttis, min fanny :D !

Regnets ljud e underbart

Ligger i min säng just nu samtidigt som jag tittar på oc. I bakrunden hör jag de grova regnet falla ner på marken.  Ljudet när dropparna rinner ner för fönster karmen är underbar !

Glad tjej

Följde med fanny till ica för att köpa super duper gott godis  :D Nöjd nu !

Stan med brudarna

Jadu, denna dag har ju varit lite sådär. Vill inte ta det här. Annars efter skolan gick jag på stan med Fanny och Emma. Mysigt  !

har jag modet för att utsätta mig för kärleken igen ?

Efter många dagar,veckor månaders liv. Är jag stark nog för att gå en väg som kan göra det svårt för mig? Kärlek är en klurig sak. Man vet inte alltid var man har den. Dagar kan vara perfekta medans andra kan vara helt tvärt emot. Då är frågan, är jag modig nog för att ge mitt hjärta to somebody else? Är rädd för att bli djupt sårad..

Talk about the beautiful fucking life!

På eftermiddagen träffade jag philip. Vi skulle gå och kolla målarfärg på clas ohlsons, fast såklart var det STENstängt. Han bjöd mig på glass så satt vi och prata och fjolla oss på en bänk. Vid 17 tiden mötte jag upp fanny och vi gick till henne och prata om livet, haha som vanligt men jag älskar´t ! När vi blev lite småhungriga gick vi till Amore och käka pizza. Nu är klockan redan tjugo över nio.

Dagen nu framöver

Sätter på mig det här idag. Ännu vet jag inte hur kallt det är ute. Jag ställde mig på ballkongen och de var lite kallt. Anyway ! Så ska jag träffa philip snart för han ska köpa någon målarfärg som han ska måla på cykeln, tror jag att det var. :D Senare ikväll kanske jag är med brudsen. Puss :D

maybe buy a cute little cat ?

Jag kanske ska få katt ! Kan man bli gladare. Pappa sa tydligt att det i sånna fall blir MIN katt. Jag ska ha all ansvar över katten och köpa mat och sånt. Det gör mig lite tveksam eftersom jag är ganska slarvig av mig, om jag ska vara ärlig. Så det kanske inte är den bästa iden.. AJA vi får helt enkelt se hur det blir med det. :D

Ringvallen en lördags kväll

Träffade upp fanny efter ha varit på match. Vi hämtade boll hos bodens och spelade fotboll på ringvallen.

Tidigare dagar tack !

Så trött man blir när man vaknar sent på dagarna. Man känner verkligen hur allt bara sjunker. Inte bra :D Därför ska jag börja vakna vid 9 varje helg så att jag inte sover bort alla dagar när jag sover till närmare 12. Slut pratat om de där. Nu väntar jag på the family som ska göra i ordning sig så att vi kan åka och äta. Börjar bli hungrig. :)

Ska ner till stan och äta super god lunch med familjen nu


all night long

Jag drog och mötte upp människorna jag skulle träffa och vi gick och köpte chips, annat mums. Hämtade min cykel då också andreas kom och joyna oss. Vi gick hem till mig och hade fiesta, haha. När alla blev mer eller mindre trötta la vi oss 6 pers i min säng och checka den ultimata mean girls . Ganska trångt,haha!

myskväll hos mig

Har nyss kommit hem från träning. Alldeles snart kommer joel emma filip och claudia hem till mig. Först ska vi köpa godis och chips ! Gott gott <3

tyg och sax

Har precis klippt tröjan som jag har på bilden. Innan var det tyg under spetsen så man såg ingenting. Nu är det synligt och snyggare, om jag får lägga till min åsikt.

Vem vill ha blommig falukorv till lunch.. haha :(

Jag lagade det klassiska falukorv med marakoner igår kväll. Eftersom pappa skulle titta på hockey , och min tv inte fungerar för tillfället så smög jag mig in på daniels rum och kollade på melodifestivalen :D När det närmde sig för att bli svergie skrek jag över hela lägenheten. :D Eric saade.. träggel !

FIFAN asså. hater det mest av allt !

Här har vi honom ! Insekten som låg inuti emmas sminkväska ! Panik. Vi tänkte först ta dammsugaren men det var ju den sämsta iden vi kunde komma på eftersom den dör ju inte dör inne. Så vi tog en liten låda som vi lät insekten krypa in i. POFF !! Emma skriker , och jag skriker av reaktion. Och insekten ligger nu på golvet i hallen. Jag trodde ärligt talat att jag skulle börja gråta !!

Ska laga mat nu

Känner att jag riktigt är trött nu. Fast eftersom min pappa är ute och springer tänker jag vara lite snäll och laga mat, hur snällt är inte det.

När regnet faller ner

Tog bilden bakifrån då jag satt på andreas pakethållaren
Joel och emma .
Inatt åskade tydligen. Jag hade hört något svagt i bakhuvudet samtidigt som jag snarkade högt. :D Jobbet var som vanligt, lika galet ! När vi väl slutat drog vi till emma, där det då kom en JÄTTE INSEKT !! FYFAN bild kommer senare. Våran super hero joel kom sedan och dog bort den. :D Med sig hade han också andreas. Då jag hade träning gav de mig sällskap, så snällt sååå
OCH JOEL, du ska fanemej få igen för banankriget vi hade !! :o Ifall du läser det här

pirret i magen när jag tänker på dig, hihi

Just nu ligger jag i min säng och kollar på oc samtidigt som jag äter glass.

jag bara älskar kvalitén på min mobil

Efter jobbet åkte jag och emma och sola utanför henne som resten av dagarna. Altblom kom också efter ett tag. Närmare kvällen hade vi lagfoto med fotbollslaget, nice :D !

Soon to work

En weird bild på vad jag har på mig idag med uppsatt hår. När som helst ska jag till jobbet. :)

första pussen !

http://www.youtube.com/watch?v=iEN-kHe5o_Y&feature=aso
NAW, ni måste se den här filmen. Hur gulligt som helst ! Jag minns min första puss sååväääl.

Dagen i även bilder

söt emma
Praoen rullade på som vanligt. Jag tappade ett glas så det gick sönder och emma fick ha rutiga pyamas byxor. Inga större skillnader, heh. Efter skolan så satte jag och emma oss och sola i den stek heta solen. Därefter kom albin som joyna oss. När all vatten tog slut drog jag och albin hem till mig. Var tvungen och byta om och så. Vi blev riktigt sugna på glass så vi var på väg dit då helt plötsligt philip kommer ut och joynar oss ! :D

hej

Shena shena nu hemma från en solstund hos emma. Här hemma har jag också käre albin andreasson. :D

Justin även som tjej ?

Detta är ju lite äckligt. Det är en tjej på bilden, som ser exakt likadan ut som justin bieber. HELT SJUKT !
Om jag själv helt plötsligt såg precis lika ut som någon annan skulle jag typ dö. Gud vad läskigt ! :D

Tomorrow

Taggad inför ännu en dag på restaurangen, efter the work ska jag vara med Albin.  :D  
oj -.-

Närmare kvällen

Shena shena. Här har vi två fina bilder från när de var krig. Själv är jag och dränker Joel vid det här laget. :D Hämden är ljuv.  Efter min träning tog jag mig en snabb dusch och gav mig iväg till emma igen. Vi gick en runda i stan och återvände till emma. Nu är jag hemma och är otroligt hungrig. Till efterrätt blir de bullleeeeee !

Dessa två inlägg under är från igår

Det vart något strul med bloggen igår så att mina inlägg ville inte publiceras. Fast nu fungerar allt som det ska, som tur är.
Idag var första dagen på praoen. Grymt kul! Jag var som deras nya bartender. Jag hällde upp dricka med is och citron, serverade kaffe och använde den ultimata tuffa ölmaskinen. Hur grymt är det på skala 1-10. Medans emma fick stå i köket och dela upp strömming och hacka lök! HAHA 
En sak jag gick göra var att gå till ica och köpa stora bagetter. Inte bara 1, utan 6 stycken. Det lär ha sett roligt ut när jag gick där för mig själv , lalal !
När praoen var slut så åkte jag hem med emma och sola utanför henne då altblom kom. Han börja spruta vatten på mig så jag blev helt dyngsur !! Sprang han omkring och garva.. Så kommer Joel och häller en HEL flaska med HALLONSAFT , som han trodde var vatten -.-
Nu har jag precis kommit hem från skolfotbolls dm. Eftersom vi ska spela mot andra skolor, skoj skoj :D

Kom hit ett tag, tänkte fråga om du ville gifta dig med mig ;)

Här är dina ringar fanny.

Underbart väder !

Jag och fanny åkte tillsamman till blåsbo för att kolla på matchen. Bk30 vann, såklart ! :D Efter matchen följde vi med rikard enda till apalby för hämta hans cykel. På vägen tillbaka satt vi alla 2 på cykeln, jiha ! Vi lämnade av rikard och fortsatte våran färd hemåt. Träffade upp philip som vi var med. När fanny skulle hem fick jag och philip och köpte pizza.

spännande match

Godmorgon. Va inte uppe hela natten som jag sagt, men de höll ganska länge. :D Ska snart in i duschen och sedan fixa i ordning mig, för att klockan 2 är det match , rikard mot henke. Den matchen kan be oerhört spännande :D !
Kände det stora behovet av att göra den här bilden :D !

Lånade bilder från emma

Jag älskar er tjejer !!

vaken natten lång ?

Känner behovet av att vara vaken inatt ! Vi får se hur länge det håller

22.43

Hellu kom nyss hem och min dag har varit så misslyckad så att den blivit grym på något vis. Började med att åkte och kolla på Sagas konfirmation. Hehe de va lite kul att se gurra i klänning. Sedan skulle jag t ringvallen men pallade inte så drig t emma. Fixade sig och vi satte på grillen utanför emma och fanny kom även. Hamburgesas med pommes. Hur gott som helst! Vi skulle sedan träffa Martin o dessa gräb´s så vi cyklade typ och pumpa emmas cykel. Fannys kompis förstörde ännu mer för oss.. Aja nu började det redan bli mörkt vi cyklade till skallberget där ferre cykla fort som fan ifrån oss. Så gömmer sig alla andra i skogen ?? VAFAN liksom. :D Vette fan..  så har min dag+kväll varit ! :D
ps. inga bilden från kvällen direkt.

De blir ringvallen !

Nu har jag bestämt mig. Drar till ringvallen och träffar philip ferre anton och martin. :D Nice nice !

Ännu en bild man aldrig tröttnar på.

vad ska jag hitta på nu då :D

Oj oj så sent klockan var när man vaknade. Hoppade direkt in i duschen och klädde på mig :D Vet inte vad jag ska göra idag. Fast jag känner att jag vill göra någonting vettigt istället för att be home :D Kanske dra till ringvallen som jag ska göra i helgen, eller kolla en grej på skiljebo som jag lovade att göra eller bara träffa någon. Hm.. Har svårt att bestämma mig vissa gånger. :D
Bild på mig och bror från påsk !

Tavlan

En av de saker jag köpte på Ikea idag. Fast om man tänker helheten var de allt för mycket ! :D

Nya toppen

149:-

Tog en check på stan

Shena Shena mittbena ! :D Slutade vid halv två idag, skönt ! Drog ner till stan med lille söta mathilda. Vi checka på kläder.  Fan jag som lovade mig själv att inte köpa något ;( Aja sånt som händer. Vi gick också ner till Jensens och käka lunchbiffäään. Godare finns inte !


Här är man efter ;)

Fick reda på igår att de är vääärsta bråket bland tjejerna i klassen. :D Haha vart har jag varit om här 2 månaderna ? Haha levt i mig egna bubbla. Vem orkar bråka liksom, typiskt tjejer. Hah :D

That I’m better off on my own

En dålig bild på mig idag. :) Morgonen började bra  förutom att jag ar tvungen att klicka på att alarmet skulle ringa om flera gånger, annars skulle jag somna hehe. :D Blev skjutsad till skolan idag på cykeln av min privata schafiiiiz. Nu är jag i skolan och bara tar de sten lugnt.

ROCK´n ROLL

Sitter med gitarren i händerna och spelar Shakria låtar :D eftersom ingen annan är hemma och kommer inte hem på ett låångt tag kan jag ROCKA LOSS !!!

DJURPLÅGERI !!

Amen fyfan !! När jag var på väg hem från min träning cyklar jag på en trotoar. En bit bort ser jag en tjej som håller i ett koppel. Då tänkte jag
- Varför håller hon i ett koppel utan en hund?
Då vänder hon sig om och skriker på en hund som var snett framför mig. Hon börjar springa och säger " DIN JÄVEL" Hunden går mot trotoaren och hukar sig ner. För tjejen tar kopplet och SLÅR !! SSTENHÅRT på hunden, 2 gånger. Fyfan djurplågeri på hög nivå!

 

Hunden såg ungefär ut så här..  Jag var skiiiit nära på att skrika - VAFAN HÅLLER DU PÅ MED ? Men blev helt stum och fick inte ut nå ord.


Sommarkänslor

Ligger i min säng och kollar på " Livet enligt Rosa" Ger mig en riktig sommarkänsla den filmen.

Haha, leende på läpparna fortfarande..

Dagen har varit som vanligt, lika galen som alltid. :D  Har inget mer och säga, föresten älskar dig fanny bruttan !
rubriken talar även, men de är hemlis !

Skula

Upp och ner !

Just nu !

sitter i ljushallen och dunkar högmjusik i mina öron. för jag blev klar med mitt projektarbete för 2 dagar sen. ! GREAT !  täckt munnen för ser verkligen fuckat ut :D !

Händelserna igår

Hej igen. De var ett tag sen nu. Har inte haft något att skriva om. Igår efter skolan drog jag hem till claudia där också fanny var. Jag kollade på diggimon. AJA sedan kom dickibooi och rikard. När vi varit där ett tag så gick jag fanny och rikard hem t bruden och gjorde våfflor och greja :) Mums!
När jag var hemma kollade jag på " Never say never"  Justin kanske inte är så dum endå , hehe (a
Shiet vad söt jaden är ! :D Eller vad han hette.

små händer

En bild på mina händer som jag målade dit när jag var .. pytteliten ! Nawi
Små händer som då påminner mig utav Armand Mirpour – I hennes små skor [Home Recording]

varför inte göra på det enkla sättet bara ?

Efter skolan cyklade jag och claudia hem till claudia och drack lite jordgubb och blåbärs smooth, mumma ! Fast ganska så snart skulle hon till sin pappa så hon skjutsa av mig utanför mig. Så har jag spenderad dagen hemma. Sjukt skönt faktiskt !

att musik kan få en att sjunka till botten..


Jag är säker PÅ mig själv..


.. & jag vet vad jag vill !

Spelnörd

Kör på en sån här pose idag. :D Ska ni lira lite "lord of the rings" med brodern min. :D  Ha bra så länge !

love it

Toppen jag provade på stan för inte så länge sen. Blev kär i den direkt när jag såg den i butiken. Den ska bli min så snart så :D

MMMMMälarenergi

Kollade på mälarenerigcupens final idag. Såklart vann skälby men på straffar. Spännande match ! Jag och fanny träffade upp rikard och gick hem till the bodéns. Var verkligen ass trött, låg i soffan och typ dog, närå men grymt trött ! Vid 21.30 ungefär började jag och fanny gå hemåt. Jag behövde faktiskt göra nummer 2 , om ni fattar "bliickiish" Nu är jag hemma och ska alldeles snart sova. Seya

barbarder

drar till barbarde med fanny nu ! 

ÅÅÅH ÄLSKAR LÅTEN

http://www.youtube.com/watch?v=gKHgtqKK61o&feature=related
Fick inspirationen från felicias blogg :D ! Älskar programmet som man alltid tittade på när man var en liten bebis. Naw saknar att vara liiiiten.

:')

Haha den här bilden var lite rolig faktiskt. haha !

Bäddad säng

Här har ni en bild på hur min säng ser ut precis nu. Bäddad och fin. Observera att detta är en av de få gånger som sängen är bäddad :D

o m g

amen helvette, dedär kom som en chock ! fattas ord..

RSS 2.0